Mic dicționar

Pentru că azi e despre tine, minunea mea mică. Cu tine încă nu am avut parte de momente, așa ca și cu fratele tău, dar Doamne! Doamne, ce multe îmi oferi zi de zi!

Inima mea e tipică. O inimă normală, pusă în piept să-și facă treaba. Nu am motive de îngrijorare, de aceea chiar nu cred că ar fi ceva în neregulă cu ea, din punct de vedere anatomic. Însă sunt convinsă, că datorită ție a devenit altfel. Se spune că maximul iubirii se atinge atunci când inima se umple de acest sentiment. Poți iubi atât cât e inima ta capabilă. Și eu am atins maximul! L-am atins când l-am ținut în brațe pe Damian, fratele tău.

Apoi ai apărut, tu! Copil special! Nu știu cum, dar ai reușit să modifici totul în biata mea inimă. Un maestru! Nu cred că există pe lume o inimă mai capabilă de iubire, decât cea a unui părinte. Tu mi-ai dovedit că imposibilul nu există. Că nimic nu e deja știut și cunoscut, în totalitate. Că pot mult mai multe decât aș fi crezut vreodată. Îți mulțumesc! Că exiști, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că ești al nostru, că ești tu!

Dicționarul lui Filip

Uaua = Damian

Lilip = Filip

Papaloni = pantaloni

Chi-lec = T-rex

Zaul = dinozaur

Ca = Da

Lalop = laptop

Nu mai eche pouă = Nu mai plouă

Cachi = Tati

Lola = Buni

Idel = frigider

Chi eu = și eu

Mai uau = mai vreau

Băică = băiță

Cocolacă = ciocolată

Alalacă = cealaltă

Plapla = capra

Și multe altele ce le voi nota, în timp aici, pentru a-mi rămâne mie peste ani 🙂

Pe cine iubește mami?

Pe Lilip!

Și mai pe cine?

Uaua! Chi Cachiiiii!!!!

Așa e minune! Vă iubesc! Trei, Doamne! Și pe toți trei!

6 thoughts on “Mic dicționar

  1. Sa-ti traiasca si sa-ti creasca frumos si armonios, minunile mici si mari. Nimic nu egaleaza bucuria de a trai ascultându-le înrebarile si raspunsurile sincere,uneori paradoxale, pe care adultii sunt incapabili sa le exprime. Am învatat si învat înca de la aceste “minuni” lectii de viata !
    O seara si un Weekend superb, alaturi de “minunile” supersimpatice !

  2. Să-ți trăiască minunile, dragă Mona! Dacă pe Filip l-am văzut ca pe o dulceață de copil, pe Damian l-am simțit ca pe cel responsabil cu buna-dispoziție în casă, cu el nu te plictisești niciodată…doamne, am râs cu lacrimi… Să aveți o duminică minunată, suflete frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]