Iubirea. Pe scurt

“Minune! Azi e Valentine’s Day! Sărbătorim?”

“Hai, lasă-mă cu astea! Inimioare peste tot, toată lumea iubește, suspinând la filme roz, pline ochi de happy end! E o zi ca oricare alta!”

“Păi, și? Dacă e ca oricare alta, asta înseamnă că nu putem sărbători? Sa te bucuri de iubire, nu îți trebuie scuze, dar ce bine e când le găsești! Fă și tu un pic de pauză și zâmbește! Uită-te la mine, amintește-ți că sunt, că suntem! Eu iau fericire de unde pot! Indiferent ce limbă vorbește! Pun eu subtitrare, mă pricep la asta. Iubesc să iubesc! Iubesc să mă scald în senzațiile ei! Și da, am să o sărbătoresc cu orice ocazie am! Am să dansez pentru noi, am să spun tare “La mulți ani, nouă!” și am să te îmbrățișez mereu în promisiunea de a nu-ți da drumul niciodată! Ai ințeles, suflet pe pământ? Te iubesc!”

“Ești ca un licurici ce nu are astâmpăr! Bine, zână! Dacă Vali ăsta te face fericită, îl accept! Mă duc să ud o floare pentru tine! A! Să nu uit! (De parcă aș putea vreodată!) Și eu te iubesc!”

Sursa foto

6 thoughts on “Iubirea. Pe scurt

 1. Si eu te iubesc mult…Viata,
  O clipa, sau o zi, ori un deceniu.
  Între o seara si o dimineata,
  Chiar de Viata, ar tine un mileniu !

  Sa fiti iubiti si fericiti, minuni copii, parinti si voi bunici !

 2. Magnific! Esti absolut geniala! Sa iubești si sa fii iubita 3 vieți pe acest pământ! Si inca vreo 3 dincolo de pământ ! Ma înclin cu dragoste si respect nemărginit pentru genialitatea ta ! Te pup si te îmbrățișez, Mona.

  1. Mulțumesc din tot sufletul meu! Mi-ar plăcea tare mult să ne revedem într-o zi! Acum am avea despre ce povesti 🙂 Te pup cu tot dragul!

 3. Ah! Ce bine ar fi să știm cu toții pune subtitrare oricărei limbi a iubirii! Poate așa am izbuti și noi să o vedem mai bine, să o găsim în lucrurile mici și să o dăruim universal.
  O seară frumoasă! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]