Vă mulțumesc!

S-a încheiat Spring SuperBlog 2018! Impresiile și concluziile mele le voi împărtăși cu voi, după ce se vor da toate notele și voi afla și clasamentul final. Azi vreau să vă mulțumesc.

Ați continuat să fiți alături de mine, să mă citiți, să mă încurajați. Advertorialele, fie ele și creative, nu sunt o lectură care să se muleze pe toate sufletele. Cu toate acestea, mi-ați apreciat în continuare cuvintele, așadar, vă mulțumesc!

Abia aștept să continuăm să ne citim cu bucurie! Îmi e dor de poveștile d-nei Mira. Mă întreb ce au mai făcut Grozavii mei. Vreau să pornesc din nou pe drumul meu și să am parte de cele mai neașteptate întâlniri. Să îmi aștern iar gânduri de(spre) mine, înspre voi. Mi-e dor de jucătorii mei din Jocul cunoașterii. Și nu vreau să uit de micile minuni, cărora le dăruiesc cu sufletul, povești personalizate. (Dacă doriți să scriu o poveste și pentru minunile din viața voastră, o voi face cu mare drag, trebuie doar să-mi spuneți.) Abia aștept să cresc, printre rânduri, alături de voi!

Repet mesajul de mulțumire și vă anunț că: am revenit! 🙂

6 thoughts on “Vă mulțumesc!

  1. Felicitări pentru perseverența în competiție! Aștept și eu cu interes clasamentul, din nostalgie pentru vremea când participam și eu. ?
    Să auzim de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Un interviu cu mine. Întrebări. Un altfel de Q&A.

Pe grupul Dianei avem parte de tot felul de provocări. Una recurentă e aceea de a-i pune întrebări, da, Dianei, și ea ne răspunde într-un articol pe blog. Cum a făcut de exemplu aici. Ei bine, de data aceasta efectul a fost unul de bulgăre de zăpadă. Ne-a prins această febră, această dorință de a fi intervievați, pe mai mulți și să nu vă mirați dacă în perioada următoare veți vedea tot mai multe astfel de articole în blogosferă.