O zi a mea, ziua mea

Ieri a fost despre mine. Despre minunile și binecuvântările din viața mea. Despre faptul că fiecare an ce trece nu îmi oferă doar un bilanț, ci un sentiment de împlinire.

Da, am mai împlinit un an. Dar parcă de câțiva ani încoace, acest lucru mă bucură. S-a transformat dintr-o simplă cifră, în mii de momente de neuitat. Zâmbete, râsete, uneori lacrimi. Însă nu se mai pierd în neant. Se așează perfect în sufletul meu, dând naștere la amintiri și mulțumire.

A fost o zi perfectă. M-am întors în pasul ștrengarului, în copilărie și alături de bucățile mele de suflet, am resimțit-o.

Când am revenit acasă pluteam. Oameni dragi și-au oferit răgazul să mă felicite. Le-am răspuns târziu, deoarece am ales să îmi petrec ziua fără telefon sau internet. Să simt. Să aud, din nou cum râd. Să îmi ascult inima bătându-mi în aprobare.

“Ai făcut bine, copilă. Ai reusit! Ești bine.”

Lăsându-mi vântul să-mi sufle speranțe și vise în păr, am jucat șotron cu veselia si mi-am oferit cel mai frumos cadou.

O zi a mea, completă. De mână cu minunile mele, alături de perfecta mea jumătate.

“Ești o norocoasă!”, mi-a șoptit gândul, în timp ce inima m-a îmbrățișat, zâmbindu-mi…

23 thoughts on “O zi a mea, ziua mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]