Uneori

Uneori visele îmi sunt așa de grele, încât purtându-le, îmi fac inima să trosnească. Să se rupă la încheieturi și să-și târască genunchii în țărână.

Uneori mă întreb de ce nu mă descotorosesc de povara lor, de ce mai ascult de mușchiul ăla stafidit, care îmi împinge speranțe în artere.

Uneori aș vrea să simt prin stomac și intestine, să-mi fie viitorul o simplă flatulență cu miros de “ce-ar fi putut să fie”…

Uneori mă mir că mă încăpățânez să cred și să sper. Că am pasul apăsat, lăsând urme în colbul de pe poate cândva…

Uneori aș vrea să fiu un simplu a fi, îngenuncheat în ignoranță.

Uneori aș da aripi viselor, să se piardă în neant, să îmi ușurez povara.

Dar acel uneori se pitește, când ochii mei îl privesc cu făclii aprinse, în care speranța și voința sunt unite într-un dans diavolesc.

Sursa foto: pinterest.ro

9 thoughts on “Uneori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]