Stau…

Stau…

Rătacită prin gânduri,

Împiedicându-mă de punct.

Stau…

Mă leagăn pe virgula aspră

Și încerc să prind o stea

Cad…

Cu zgomot acru mă cufund în tină

Și râd de propria-mi neghiobie

Auzi! Să te împiedici, să te legeni și să cazi!

Mai bine stau…

Ei, fir-ar! Doar mai sunt puncte, virgule și stele.

Avânt îmi iau spre ele

Și râd…

Sursa foto: pinterest.ro

7 thoughts on “Stau…

 1. 🙂 )) Mi-ai amintit prin aceste gânduri de un banc din copilarie.
  Cica, un turist de la oras, drumet prin muntii MM, întâlneste un cioban ce statea sprijinit în bâta, în soarele dogoritor al lungilor zile de vara, gânditor, meditativ, privind spre nicaieri în zare.
  Turistul îi da binete si pentru a intra în vorba cu ciobanul, care-si îndrepta alene si plictisit privirile spre turist,continua familiar, în modul cel mai serios:
  – Ce faci bade, stai si te gândesti ?
  – Nu…numa’ stau ! Raspunse ciobanul pe acelasi ton plictisit.
  O zi minunata, binecuvântata, draga Mona !

   1. Suntem cu totii “puncte”, de materie întunecata, având în mijlocul beznei abisale materiale,o infima particula elementara de Lumina Divina, încarcata de energie libera, astrala, atemporala, pe care daca o descoperim si o alimentam continuu cu *IUBIRE* neconditionata, fara prejudecati, sacrificatoare, va creste direct proportional cu cantitatea de combustibil (IUBIRE) cu care o vom alimenta, v-a lumina fiinta, metamorfozând-o într-o “stea calauzitoare” spre “ieslea” pruncului nascut de “Femeie”…
    https://biblia.resursecrestine.ro/isaia/66#verset-7
    O zi minunata, draga Mona !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]