Un simplu semn

Acum o oră, draga mea Dana mi-a trimis poza aceasta:

Și după ce i-am răspuns cu evidenta replică: “Agree with you the council does!”, mi-am dat seama că nu doar că nu am mai scris zilele acestea ce trebuie, vreau și visez, litere care îmi sunt înșirate de către suflet la fiecare respirație și clipit, dar nu am mai scris nimic. Nici măcar un semn pe la căsuțele voastre!

Așadar, îmi cer scuze! Promit să vă trec pragul și să cuprind cu bucurie tot ce ați așternut aici cât eu am ținut laptopul închis!

Însă, am avut și motive întemeiate. Bucurie simplă. Viață. O viroză îndărătnică. A! Și ziua minunii mele mari, Damian. Am îmbrățișat momente și am zâmbit! Sper că și voi!

Ei, nu pot spune că acum am scris, dar am (v-am) lăsat un semn. Revin repede! Îmi promit!

Sursa foto: necunoscută mie (drepturile îi revin exclusiv autorului)

10 thoughts on “Un simplu semn

  1. Sunt tare simpatice minunile tale iar Damian, este un adevarat pisicher întelept.
    Sanatate, pace, bucurie si fericire alaturi de toate “minunile” din inima si Sufletul tau, draga Mona !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]