Noua mea căsuță e gata!

Gata! Cu pâine, sare, un pahar de apă vie și multe speranțe, vă invit în noua mea casuță virtuală! Adresa ei este simplă: www.monasimon.ro

De ce Mona? Că așa mă strigă lumea 🙂

De ce Simon? Așa mă chema înainte ca Dragul meu să facă o femeie serioasă din mine 🙂

De ce .ro? Că România 🙂

Chiar așa!

logo dark sml

Sper să veniți cu mine în număr cât mai mare! Mi-e drag să vă am alături.

Pentru cei care nu știu cum să îmi dea (din nou 🙁 ) follow vă pun la dispoziție două fotografii. Ideea e că intrați la site-urile pe care le urmăriți, apăsați pe manage și în noua fereastră introduceți simplu cu copy-paste link-ul blogului meu, în bara de căutare/urmărire (search/follow) și gata! Îmi veți fi alături în continuare în poveste! Cât de curând voi adăuga și posibilitatea de primire a articole pe e-mail, dar parcă în direct în reader e mai la îndemână.

Manage
La followed sites dați click pe Manage
Copy-paste
Copy-paste la adresa blogului exact ca în poză și apoi FOLLOW 🙂

Buuuun! Am să mai fiu pe aici o vreme, amintindu-vă unde mă găsiți de acum încolo. Acum vă invit să aruncați o privire și să îmi spuneți ce părere aveți și bineînțeles să mă urmați!

O seară minunată să aveți și vă poftesc cu mare drag pe O carte nescrisă

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

Stăpânul inelelor la Miercuri descoperim (quiz)

Oare câte persoane din comunitatea noastră, comunitatea O carte nescrisă, nu au văzut filmele Stăpânul inelelor sau nu au citit cărțile? Sunt convinsă că numărul este foarte mic. Tocmai de aceea, m-am gândit că vă va face plăcere ca săptămâna asta la Miercuri descoperim să faceți un quiz cu întrebări despre această trilogie, atât de […]