Satisfacții nescrise

Am primit o invitație de la Diana – De-ale Dianei – să întocmesc o listă scurtă intitulată „cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul”. Îi mulțumesc foarte mult că s-a gândit la mine!

Cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul

Am scris la o probă SuperBlog care mi-au fost pașii pe Strada Speranței nr. 3. Cum am început, de câte virgule m-am împiedicat până ce am ajuns să pun punctul hotărâtor. Da, am pus punct unui drum care nu ducea nicăieri. Nicăieri unde îmi doream eu să ajung. Și am cotit pe această alee atât de aglomerată, încât mă sufoca singurătatea pe care am simțit-o. Am pășit în blogging….

M-am gândit ce să scriu destul de multă vreme. Ce staisfacții mi-a adus această decizie? Cum să fac să nu uit nimic? Și până la urmă, am renunțat. Lista făcută de Diana a punctat și satisfacțiile mele. Asta simt și eu. Prin intermediul blogului am cunoscut oameni deosebiți, mi-a crescut încrederea în mine, am devenit un pic mai organizată (aici mai am de lucru încă), învăț mereu ceva nou și evoluez pe toate planurile. Și am descoperit SuperBlog, o competiție care pe mine m-a ajutat enorm! Din toate punctele de vedere.

Dar cel mai important lucru, am primit în dar satisfacțiile nescrise: Cei Trei "C"

Curajul

Cuvântul

Cartea

Aceasta este lista mea. Trei “C” și mulțumiri! Pentru că-mi sunteți! Îi mulțumesc și Dianei încă o dată! Ce părere aveți despre ce satisfacții mi-a adus blogul?

12 thoughts on “Satisfacții nescrise

  1. Mona, draga mea, îți mulțumesc pentru că-mi ești TU. Mă inspiri tot timpul, zău! Și-ți mai mulțumesc și pentru că ai acceptat să răspunzi acestei provocări 🙂

  2. Știi, satisfacție avem și noi citindu-te. Deci cred că e cumva 1-1 la câștig. 🙂

  3. Multe lucruri frumoase. Cred ca unele se aplica la multi dntre bloggeri, cu totii am gasit ceva in plus care sa contureze un progres.

  4. Ce părere avem despre satisfacțiile tale? Am eu o întrebare: de ce le zice satisfacții nescrise, dacă tocmai le-ai așternut pe hârtia virtuală? 🙂

    1. Deoarece bine ai venit, Aldus pe O carte nescrisă! Acest joc de cuvinte face parte din semnătura mea online. Atât aici, cât și pe ocartenescrisa.ro Încerc să ofer bucurie prin “nescrisele” mele 🙂 O zi minunată să ai și îți mulțumesc pentru semnul lăsat!

  5. Cei 3C. Mi-a plăcut.

    Si eu cred ca prin simplul fapt că ne expunem pe noi, câștigăm un plus de încredere. Iar drumul e doar în sus, ori pe scări, ori cu liftul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Un interviu cu mine. Întrebări. Un altfel de Q&A.

Pe grupul Dianei avem parte de tot felul de provocări. Una recurentă e aceea de a-i pune întrebări, da, Dianei, și ea ne răspunde într-un articol pe blog. Cum a făcut de exemplu aici. Ei bine, de data aceasta efectul a fost unul de bulgăre de zăpadă. Ne-a prins această febră, această dorință de a fi intervievați, pe mai mulți și să nu vă mirați dacă în perioada următoare veți vedea tot mai multe astfel de articole în blogosferă.