METODA S.I.M.T.

7 răspunsuri de care ai nevoie pentru a începe să scrii primul tău ROMAN

Simte scrisul! Descarcă GRATUIT Ebook-ul și vei descoperi 7 răspunsuri la cea mai grea întrebare pe care și-o pune un scriitor la început de drum.

 

Sunt tot ce ai nevoie pentru a începe să scrii primul tău ROMAN

METODA S.I.M.T.

Mă BAZEZ pe fundamente și VĂD scrierea creativă într-o nouă perspectivă.

În Ebook găsești:

Simte scrisul!

Perspectiva mea asupra pașilor pe care e necesar să îi faci înainte de a scrie o carte de ficțiune.

7 răspunsuri

Vei descoperi 7 răspunsuri la cea mai grea întrebare pe care și-o pune un scriitor la început de drum.

Sunt tot ce ai nevoie pentru a începe să scrii primul tău ROMAN!

Ghidare și suport

Cred în cunoaștere și în dezvoltare! Cred în tine! Și vei descoperi toate acestea în paginile Ebook-ului. Sunt aici pentru a-ți oferi ghidare și suport în scrierea cărții tale!

Mona Șimon

M-am născut în 1983 în locul unde s-agață harta în cui, în Sighetu-Marmației, Maramureș. De pe malul Izei, am făcut un popas pe cel al Someșului, unde am studiat Medicina Generală în cadrul Universității „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și mi-am început specializarea în Medicină de Laborator.

Marea însă m-a atras dintotdeauna, iar în 2018, am ajuns cu o traistă plină de vise, pe plajele Normandiei, de care m-am îndrăgostit iremediabil și nu am mai plecat.

Odată cu mutarea din România am luat decizia să mă dedic marilor mele pasiuni: literatura și scrisul.

În anii 2020 și 2021, am publicat două povestiri scurte în antologiile Nuanțe de piper și ciocolată și Șotron pe zăpadă, apărute la Editura Siono, iar în 2023 o nouă povestire a apărut la aceeași editură în antologia Un nou început.

Dar timpul meu, începând cu anul 2018, anul schimbărilor și al decizilor, s-a împărțit între blogul personal O carte nescrisă – www.monasimon.ro, unde sunt activă și în prezent, crearea Metodei S.I.M.T. – și scrierea primului meu roman, Locul unde mai trăia ziua