O carte nescrisa

Despre mine

Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO, fondator Academia S.I.M.T.

Fiecare om poate să-și concentreze visurile într-o enumerare a unor atribuții. Eu pot continua: mamă pentru copiii mei, iubită pentru și de  soțul meu, fiică pentru mamele mele, cea care mi-a dat naștere și cea care mi-a dăruit jumătatea și multe alte etichete dragi pe care ni le lipim de suflet cu toată bucuria.

Însă până la urmă noi alegem cum suntem și cum vrem să fim pentru ceilalți. Iar mie îmi place să spun că sunt o Nefirească încadrată perfect în Firesc. Și după multe reașezări și mutări necesare, mi-am găsit poziția, visul și menirea care mă definesc cu adevărat. Sunt Mona și Scriu pentru Inspirația și Motivația Ta.

Iubesc să iubesc, să râd cu lacrimi și să mă pierd în lumea cărților. Zi de zi încerc să creionez fericire, dar până la urmă, în mintea mea ea înseamnă cireșe atârnând pe o ureche, un soare cald pe post de pălărie și pe fundal șoaptele mării albastre.

Am avut debutul literar în Antologia “Nuanțe de piper și ciocolată” apărută, în 2020, la Editura SIONO.

O nouă povestire, Călătoria, a apărut în “Antologia Șotron pe zăpadă. Let it snow.” la Editura SIONO, 2021.

Romanul “Locul unde mai trăia ziua” se scrie chiar în aceste momente 😊

Bucuria și povestea, însă, se scriu în newsletter-ul săptămânal, vino și tu alături de noi, abonează-te 👉 AICI 👈 și primește nescrisa în fiecare vineri în inboxul tău!

Călătoria în lumea mea și a nescriselor să îți fie bucurie!

Mona Șimon