Termeni si conditii de folosire

[minti_divider]
  1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea site-ului MonaSimon.ro este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, deci, utilizator al MonaSimon.ro sunteti de acord să respectați aceste reguli.

MonaSimon.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a MonaSimon.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, vouă vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați.

MonaSimon.ro își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale siteului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a MonaSimon.ro.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a MonaSimon.ro iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

  1. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate de MonaSimon.ro se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de MonaSimon.ro, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii siteului MonaSimon.ro nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din site.

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la MonaSimon.ro, ne rezervăm dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

  1. Dreptul bunului simț

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog în limita bunului simț. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a șterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

Combateți ideea, nu persoana!

De asemenea, nu agreăm linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile care conțin linkuri de publicitate către produse/servicii.

Acest site colectează și prelucrează date personale. Ce, cum și în ce scop aflați din pagina Politica de confidențialitate. Aveti la dispoziție și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea si acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate atât în pagina Termeni și Condiții, cât și în Politica de confidențialitate și Politica Cookies.

[minti_divider]