Am reușit! Mi-am prins urechile un pic, apoi mi le-am descâlcit și într-un final am reușit! Am adăugat buton de follow și like noii mele căsuțe! Având în vedere că făcând tranziția v-am “pierdut”, vă invit să îmi dați din nou follow, astfel vă vor apărea în reader viitoarele articole, publicate direct aici. Voi mai continua să le public simultan până când, sper, să vă am pe toți din nou alături!

Așadar follow me! 🙂

Vă aștept și vă mulțumesc!

P.S. Dacă întâmpinați probleme să îmi spuneți să îmi pun din nou urechile la încercare!

Sursa foto: aici

Related Posts

10 thoughts on “Am reușit! Follow me :)

 1. Superb ! Felicitari pentru orice dorinta realizata cu succes ! Astept sa te citesc cu mult interes, drag si placere ! ?
  O saptamâna binecuvântata, draga Mona !

  1. Da, e perfect! Mulțumesc! ❤ Și ți-a apărut și steluța de like în reader la articol, ca de obicei? Că asta m-am chinuit să pun ?

   1. Stai că a trebuit să caut iar, eu nu citesc din reader. Din reader doar intru pe articolele noi, dar mereu citesc la fiecare-n căsuţă, se simte altfel. Deci: da, apare-n reader steluţa. Dar aici nu o mai văd. Nu ştiu, dacă dau like din reader, tu îl vezi? Că aici nu îmi apare. Oare numai la mine e aşa?

    1. Da, se pare că doar în readear apare, nu pe pagina articolului. Mai sap să văd cum fac ? Da, din reader îl văd. Oricum, nu are foarte mare importanță. Eu am vrut să îl am, deoarece unele persoane nu au timp să scrie un comentariu, dar vor cumva să lase un semn că au citit. Ție îți mulțumesc mult, mult că ai venit după mine! ❤? Te pup!

     1. Habar nu aveam că apare aşa. Eu nu am dat niciodată like din reader pe blogurile unde în mod normal nu apare, credeam că oricum nu se va vedea ? Şi, cum spuneam, din reader doar iau articolele, le citesc în căsuţa omului.
      Vin oriunde după tine, nu scapi de mine ?
      Te pup!

     2. Păi, unele site-uri nu au acest buton (buton de blogger se numește, am aflat și eu ?). Pe subdomeniu îl ai automat, dar pe domeniu trebuie pus. Se pare că am reușit pentru reader, dar nu la finalul articolului. Îmi bag iar urechile la încâlcit. Sper să reușesc. Dacă nu, bine a fi și așa! Important e să scriu ?
      Te îmbrățișez!

  1. Da, e noua mea căsuță ? Bine ai venit! Ediția asta nu particip la SuperBlog, doar în calitate de blogger partener. O urmăresc și eu de pe margine ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *