De același autor

Am revenit cu mulțumiri

S-a terminat SuperBlog, ediția aniversară de 10 ani. Mai sunt contestații de rezolvat până ce clasamentul final va fi anunțat oficial. Însă, Georgiana Mihăilă, O pisică neagră este categoric câștigătoarea acestei ediții. Felicitări!

Eu sunt mândră de munca depusă și vă anunț că am terminat competiția pe locul doi!

După cum cred că știți pentru mine a fost a doua ediție la care am participat, în primăvară clasându-mă pe locul trei. Așadar, pot spune că am evoluat.

Locul trei, al acestei ediții, îl voi anunța imediat ce aflăm clasamentul final, deoarece diferența între locul trei și patru (chiar locul șapte) este foarte mică. Așadar există o posibilitate să se schimbe ceva, în urma contestațiilor. Dar vă țin la curent, dacă doriți.

Au fost două luni lungi și grele. Mă bucur că s-a încheiat, deși îmi va lipsi atmosfera de pe grup și adrenalina. Dar abia aștept să revin la poveștile mele și să reîncep să scriu cât mai des aici și pe Literatura ca utopie.

Voi reveni cu un articol în care voi detalia ce premii am câștigat și câteva impresii și concluzii.

Azi, vreau doar să vă mulțumesc că nu ați încetat să răsfoiți cartea mea nescrisă, chiar dacă v-am oferit spre lectură advertoriale și nu textele cu care v-am obișnuit. Sprijinul vostru a contat foarte mult pentru mine.

Vă mulțumesc! Am revenit!

 

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *