Întrerupem programul obișnuit pentru a vă îndemna să visați!

Bună seara, stimați telespectatori. Întrerupem programul obișnuit pentru a vă îndemna să visați. Nu închideți aparatele, peste câteva clipe veți putea urmări filmul în cauză, urmând să predăm legătura corespondentului nostru din teren.

După două suspine și un click
Și acum să revenim

-Am preluat legătura, mulțumesc! Faptele s-au petrecut în felul următor. Postul nostru de televiziune a difuzat acest mic moment de publicitate în seara zilei de … decembrie. Impactul avut a fost neașteptat. De la începutul anului tot mai multe persoane au luat cu asalt zonele pitorești ale României și cu  un proiect foarte bine făcut și toate autorizațiile și avizele la dosar, au început să-și construiască visul. O casă de vacanță!

Acum mă aflu în localitatea Borșa, județul Maramureș și sunt alături de familia Drimaru. Tocmai am asistat la execuția șarpantei. O structură foarte ușoară, de altfel, pentru că urmează să folosească țiglă metalică

Dar să îi dau cuvântul doamnei Drimaru și să ne spună dumneaei cum a ajuns să își îndeplinească visul și să ne dea mai multe detalii.

Când eram copil mergeam în fiecare seară după oi în pădure...

– Vai, doamnă Drimaru, să nu ne întoarcem chiar așa în trecut! Vă rog! Spațiul nostru de emisie este totuși limitat. Eu mă refeream să ne spuneți cum au decurs lucrurile după ce ați avut proiectul gata. Și cum vă doriți să arate această casă de vacanță la final. Să lăsăm amintirile din copilărie pentru altădată…

-Da, da. Mă scuzați! Însă chiar de acolo a pornit totul. În acest loc unde ne aflăm, mi-am petrecut toate vacanțele în copilărie. Mi-e plină tolba de povești cu amintiri din acea perioadă. Și, după cum vă spuneam, într-o seară am mers ca de obicei după oi. Și nu știu de ce, a fost chiar prima dată când am realizat în ce colț de rai mă aflam. Atunci mi-am promis că va veni o zi în care îmi voi construi o casă de vacanță aici.

Acest vis am început să-l pun în aplicare de multă vreme. Am testat terenul, am făcut proiectul și am obținut toate autorizațiile. Și iată, fix acum un an, puneam primul stâlp în locul unde urmau să înceapă săpăturile pentru fundație.

Dacă vreți să mă întrebați dacă a contat momentul dumneavoastră publicitar, răspunsul este da! Categoric, da! Și am să vă zic, cât de repede pot, de ce.

Când am luat hotărârea să încercăm să ne împlinim acest vis, am căutat și am citit despre greșelile frecvente care se fac atunci când se construiește o casă. Nu voiam să pornim pe acest drum și să dăm greș. Era visul nostru! Și cel mai important pentru noi a fost să ne creăm un buget realist. Nu mică ne-a fost surpriza când am aflat că materialele de construcții și finisajele cântăresc în bugetul casei mai mult de 50 la sută!

Iar noi am vrut să ne asumăm într-un fel rolul de antrepenor general. Să ne consultăm, bineînțeles, mereu cu arhitectul și inginerul constructor, însă să luăm deciziile asumat și să încercăm să reducem costurile, dar fără a face rabat la calitate.

Dacă e să vă gândiți logic, poți să economisești sau să reduci din cheltuieli când vine vorba de finisaje sau mobilier, însă pentru a avea o casă trainică, durabilă și stabilă, trebuie să folosim cât fier-beton, de exemplu, este nevoie. Nu?

Ei bine, ne-am făcut destul de repede un necesar și datorită dumneavoastră am descoperit de conceptul unic în România a celor de la Vindem-Ieftin. În ce constă? Simplu: comanzi materiale de construcții online și ele îți sunt livrate direct în curte, oriunde în țară. Eviți depozitele sau magazinele și, practic, se scurtează nu doar timpul de așteptare, dar și costurile! Nu mai ai de plătit zeci de intermediari.

Vindem-Ieftin

Inclusiv tencuiala decorativă pentru casa din Borșa, aceasta lângă care ne aflăm, am ales-o împreună cu tot restul. Am luat și gresie, piatră decorativă, stâlpi de gard, ce mai! Tot ce am calculat că vom avea nevoie!

-Doamnă Drimaru, vă mulțumim! Să știți că suntem foarte conștienți de beneficiile Casei de comenzi Vindem-ieftin.ro. A devenit deja un slogan al oricărei persoane care își dorește calitate, livrare în siguranță și economie: Fără stocuri, fără depozite, fără costuri de manipulare și transport. Nu-i așa?

-Da, exact așa! Acum abia așteptăm să o personalizăm. După cum vedeți am optat doar pentru un singur nivel, ne gândim și la copii, încă mici, dar și că cel mai probabil la pensie ne vom retrage în această oază de liniște și am ajunge cu dificultate la etaj. Suprafețele vitrate sunt mari, iubim să ne bucurăm de lumina naturală cât mai mult! Și să știți că avem de gând să izolăm și podul!

Grădina de asemenea o vom colora cu plante și bucuria noastră! Pentru că, vă spun un secret! O casă înseamnă libertate!

-O, da! Si se pare că optând să comandați materialele de construcții online și apelând la Vindem-ieftin chiar ați început să simțiți acest sentiment de la bun început.

Libertate de alegere, risc minim la achiziție și să nu uităm există și garanția și siguranța livrării mărfii, mărturie stând recenziile video făcute de clienții mulțumiți de pe site!

Vă dorim mult succes, doamnă Drimaru! Să petreceți clipe minunate în noua dumneavoastră casă de vacanță!

Stimați telespectatori, acum e momentul! “Orice vis se poate împlini dacă ai oamenii potriviți lângă tine!” spune echipa Vindem-ieftin! Ei bine, îi aveți! Sunt doar la un click distanță! La revedere și spor la construit!

Domnule Cosmin, aveți legătura!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Sponsor

Sursa imaginilor: arhivă personală și siteul Vindem-ieftin.ro

Video creat personal.

3 thoughts on “Întrerupem programul obișnuit pentru a vă îndemna să visați!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *