De același autor

Prima toamnă cu SuperBlog

De mărțișor mi-am făcut un cadou și mi-am agățat în piept numele de finalist- după multe și frumoase probe- în deja celebra competiție SuperBlog! Nu a fost cusută cu ață albă participarea mea, nici cu un șnur primăvăratic. A fost intensă, captivantă, incitantă, pe alocuri obositoare și multe alte epitete, dar știți deja asta. Ați fost alături de mine pe toată perioada concursului.

Vreți să-mi mai fiți și de data aceasta?

Pentru că, da! Nu mă pot ține departe și intru iar în horă. Sper să îmi păstrez sprinteneala, pentru a putea juca până la sfârșit. Să joc bine și cu voie-bună. Asta mi-am propus.

Voi avea prima toamnă cu SuperBlog!

Va fi frumos! Este și ediție aniversară: 10 ani de SuperBlog! E ceva ce nu cred că merită ratat, mai ales, cunoscând organizatorii (pe Claudia și Albert), știu că ne-au pregătit ceva deosebit. Aștept cu nerăbdare să mă bucur și să tremur de emoție, în așteptarea notelor ?

Așadar, s-a dat startul înscrierilor, iar din 1 octombrie ne stoarcem suprarenalele și de ultimul strop de adrenalină.

Sper să mă citiți în continuare, cu bucurie și să-mi țineți pumnii!

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *