Prima toamnă cu SuperBlog

De mărțișor mi-am făcut un cadou și mi-am agățat în piept numele de finalist- după multe și frumoase probe- în deja celebra competiție SuperBlog! Nu a fost cusută cu ață albă participarea mea, nici cu un șnur primăvăratic. A fost intensă, captivantă, incitantă, pe alocuri obositoare și multe alte epitete, dar știți deja asta. Ați fost alături de mine pe toată perioada concursului.

Vreți să-mi mai fiți și de data aceasta?

Pentru că, da! Nu mă pot ține departe și intru iar în horă. Sper să îmi păstrez sprinteneala, pentru a putea juca până la sfârșit. Să joc bine și cu voie-bună. Asta mi-am propus.

Voi avea prima toamnă cu SuperBlog!

Va fi frumos! Este și ediție aniversară: 10 ani de SuperBlog! E ceva ce nu cred că merită ratat, mai ales, cunoscând organizatorii (pe Claudia și Albert), știu că ne-au pregătit ceva deosebit. Aștept cu nerăbdare să mă bucur și să tremur de emoție, în așteptarea notelor ?

Așadar, s-a dat startul înscrierilor, iar din 1 octombrie ne stoarcem suprarenalele și de ultimul strop de adrenalină.

Sper să mă citiți în continuare, cu bucurie și să-mi țineți pumnii!

23 thoughts on “Prima toamnă cu SuperBlog

 1. Cu toata dragostea, sunt alaturi de tine,draga Mona, cu gândul si cu Sufletul. Mult har, credinta, întelepciune, perseverenta, curaj, pace, voiie buna, relaxare si inspiratie si SUCCES deplin !
  Un Weekend sublim !

  1. Oh, mulțumesc nespus! Am nevoie de mult succes și inspirație, dar sunt convinsă că va fi, din nou, o experiență frumoasă!
   Noapte liniștită să ai!
   P.S. Îmi place enorm când descopăr autori contemporani în recenziile tale 🙂

 2. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Mona!
  Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *