Am primit o invitație de la Diana – De-ale Dianei – să întocmesc o listă scurtă intitulată „cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul”. Îi mulțumesc foarte mult că s-a gândit la mine!

Cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul

Am scris la o probă SuperBlog care mi-au fost pașii pe Strada Speranței nr. 3. Cum am început, de câte virgule m-am împiedicat până ce am ajuns să pun punctul hotărâtor. Da, am pus punct unui drum care nu ducea nicăieri. Nicăieri unde îmi doream eu să ajung. Și am cotit pe această alee atât de aglomerată, încât mă sufoca singurătatea pe care am simțit-o. Am pășit în blogging….

M-am gândit ce să scriu destul de multă vreme. Ce staisfacții mi-a adus această decizie? Cum să fac să nu uit nimic? Și până la urmă, am renunțat. Lista făcută de Diana a punctat și satisfacțiile mele. Asta simt și eu. Prin intermediul blogului am cunoscut oameni deosebiți, mi-a crescut încrederea în mine, am devenit un pic mai organizată (aici mai am de lucru încă), învăț mereu ceva nou și evoluez pe toate planurile. Și am descoperit SuperBlog, o competiție care pe mine m-a ajutat enorm! Din toate punctele de vedere.

Dar cel mai important lucru, am primit în dar satisfacțiile nescrise: Cei Trei "C"

Curajul

Cuvântul

Cartea

Aceasta este lista mea. Trei “C” și mulțumiri! Pentru că-mi sunteți! Îi mulțumesc și Dianei încă o dată! Ce părere aveți despre ce satisfacții mi-a adus blogul?

Related Posts

13 thoughts on “Satisfacții nescrise

 1. Mona, draga mea, îți mulțumesc pentru că-mi ești TU. Mă inspiri tot timpul, zău! Și-ți mai mulțumesc și pentru că ai acceptat să răspunzi acestei provocări 🙂

 2. Știi, satisfacție avem și noi citindu-te. Deci cred că e cumva 1-1 la câștig. 🙂

 3. Multe lucruri frumoase. Cred ca unele se aplica la multi dntre bloggeri, cu totii am gasit ceva in plus care sa contureze un progres.

 4. Ce părere avem despre satisfacțiile tale? Am eu o întrebare: de ce le zice satisfacții nescrise, dacă tocmai le-ai așternut pe hârtia virtuală? 🙂

  1. Deoarece bine ai venit, Aldus pe O carte nescrisă! Acest joc de cuvinte face parte din semnătura mea online. Atât aici, cât și pe ocartenescrisa.ro Încerc să ofer bucurie prin “nescrisele” mele 🙂 O zi minunată să ai și îți mulțumesc pentru semnul lăsat!

 5. Cei 3C. Mi-a plăcut.

  Si eu cred ca prin simplul fapt că ne expunem pe noi, câștigăm un plus de încredere. Iar drumul e doar în sus, ori pe scări, ori cu liftul 🙂

 6. Suntem cea ce gândim,
  Când gândurile sunt scrise.
  Iar tot ceea ce simtim,
  Sunt realitati nu vise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *