M-am trezit cu gândul să scriu. O povestire, un text al meu, orice. De ceva vreme am ajuns să am o agendă în care îmi notez lucrurile pe care le am de făcut. Niciodată nu mi-am imaginat că voi ajunge să fac asta. Mereu am reușit să mă organizez destul de ușor. Însă, acum, nu mai este așa. Cred că își spune vârsta cuvântul!

Ei bine, nu știu cum e la voi, dar aici de aseară s-a pornit o furtună care mă face să mă simt mică, mică, în fața măreției naturii. Un vânt care vine de pe mare suflă cu atâta putere, încât nu am îndrăznit să ies afară. Nici nu am reușit să dorm noaptea asta din cauza zgomotelor pe care le tot auzeam în jurul casei. Și în casă la un moment dat. De foarte multă vreme nu mi-a mai fost frică în timpul unei furtuni, dar azi-noapte chiar mi-a fost!

Dimineața la șapte pluteam. Nu știu cum și când mi-am pus cafeaua, oricum nu am apucat să beau nici măcar o gură, până ce nu am terminat micul dejun al copiilor, care s-au trezit urlând că le e foame. Am fugit până la boulangerie și am luat câteva croissante fierbinți. De azi s-au deschis aproape toate și îmi era foarte dor să simt din nou mirosul de patiserie franțuzească. E mirific!

Și am ajuns în sfârșit în fața laptopului. Am intrat direct pe agendă! Mă simt deja o femeie de carieră :)))) Am văzut că am de pregătit fotografia pentru topul nescris pe care-l facem astăzi împreună pe pagina de Facebook și îmi notasem că trebuie să scriu două articole și cel puțin un capitol la cartea nescrisă. Să verific promoțiile de astăzi la cărți, să lucrez la un proiect pe care îl tot amân, nejustificat de mult.

Mi-am deschis draftul cărții. Mereu îl las la îndemână. Chiar dacă nu apuc să scriu niciun cuvânt, măcar îl știu acolo. Și apoi am văzut promoția de pe Elefant. De care am profitat! Nu m-am putut abține. Și am revenit la agendă.

Îmi doresc să îmi păstrez constanța. Să muncesc pentru căsuțele mele virtuale cât mai mult. Să ne fie bucurie și de folos. O carte (Ne)scrisă trebuie să ajungă un site veritabil de carte. Încerc să vă ofer un conținut variat, dar în primul rând de calitate. Să nu mă mai rezum doar la recenziile nescrise, ci să vin mereu cu informații de interes pentru voi, iubitorii de lectură.

Pe Facebook am reușit să ne fim mulți. Mă încântă și mă bucură că am început să ne implicăm tot mai mult, să comunicăm, să învățăm unii de la alții. Pe această cale, vreau să îi mulțumesc încă o dată Danei Codori (Anaphielle) pentru faptul că mi s-a alăturat și moderează împreună cu mine Grupul O carte nescrisă. O bucurie și un ajutor extraordinar!


Pe Dana o puteți citi pe Căsuța unui melc

În concluzie, agenda mea e plină. Și iată ce “program” de bucurie mi-am propus să vă ofer pe Facebook.

Luni – Top nescris

În fiecare luni vom face împreună un #topnescris. Voi îmi veți recomanda cărți și eu le voi scrie apoi într-un articol în căsuța (ne)scriselor

Marți – Instagram

https://www.instagram.com/p/B_6u3GYqdIf/?utm_source=ig_web_copy_link

Voi încerca, nu promit, să postez în fiecare marți și #pozenescrise. Recunosc, pe Instagram nu mă descurc încă. Simt că ceva de acolo nu mi se potrivește. Dar îmi voi da silința să le fac loc nescriselor mele și acolo.

Miercuri – Miercuri descoperim!

Cei care mă urmăriți de la început, știți că am avut această inițiativă, Miercuri descoperim. La un moment dat am mutat-o pe blog. Vă vorbeam despre blogurile pe care le citesc și urmăresc cu drag, despre oamenii pe care îi admir pentru ceea ce fac. A urmat apoi seria de interviuri De vorbă cu cititorii. Invitație care e încă deschisă, apropo!

Acum, am luat hotărârea să revin la formatul ințial. Să postez pe Facebook un articol care mi-a atras atenția în acea săptămână. Am mulți colegi bloggeri talentați, care acoperă toate nișele și pe care consider că merită să îi cunoască cât mai multă lume.

Joi e #live

Am pornit cu mari emoții în această aventură a live-urilor. #100nescrise. O sută de cărți cărora le-am fost. Vă mulțumesc celor care mă urmăriți și sper să vă pot oferi conținut din ce în ce mai bun. Să vă fie bucurie!

Vineri-ziua de film

Da, iată o surpriză! Mi-am propus ca vinerea să vă vorbesc despre filme și seriale. Vreau să scriu articole pe ocartenescrisa.ro, dar dacă nu voi reuși de fiecare dată, voi face măcar o postare pe pagina de Facebook.

Sâmbătă și Duminică

via GIPHY

În weekend, program de voie!!!! :))))

Așa îmi arată mie agenda. Zâmbește și își dorește să vă aducă doar bucurie!

Aceste activități despre care v-am vorbit sunt concentrate pe rețelele social media. Dar sper că e de la sine înțeles că voi continua să scriu. Cât de mult și de des pot!

Pe monasimon.ro povești, povestiri, emoție. Iar pe ocartenescrisa.ro recenzii nescrise și toate surprizele și activitățile pe care vi le pregătesc!

Să ne fie bucurie!

Related Posts

3 thoughts on “Agenda nescrisă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *