Andrei Neagu la Miercuri descoperim

Astăzi la Miercuri descoperim vă voi vorbi despre muzică! Mai exact, despre o persoană care simte și trăiește pentru muzică. Andrei Neagu, cântăreț, compozitor și tânăr capricorn, după cum se descrie chiar el. Aveam în plan acest articol de foarte multă vreme, însă după cum știți am avut parte de luni nescrise și abia de curând am reluat această categorie. Dar niciodată nu e prea târziu pentru bucurie și pentru a descoperi oameni talentați. 

Să descoperim piesa "Vrăjitoarea" de Andrei Neagu

Muzica lui Andrei Neagu e bucurie. Cel puțin pentru mine. Prima melodie compusă de el pe care am ascultat-o se numește În Doi și de la prima audiție mi-am adăugat-o în playlistul de pe Youtube. Cei care mă citiți de ceva vreme știți că eu sunt destul de pretențioasă când vine vorba de muzică, iar noul trend nu mă încântă deloc. Însă, dacă ai sufletul deschis, mereu se vor găsi melodii care să-ți vorbească. 

Andrei Neagu-În doi

Camera ta și Prea departe sunt încă două compoziții muzicale care îi poartă semnătura și pe care nu te poți abține să nu le pui pe repeat

Andrei Neagu-Camera ta
Andrei Neagu-Prea departe

În 18 mai 2020, Andrei Neagu revine în atenția noastră cu noul lui single Vrăjitoarea!

Da, era stare de urgență! Însă Andrei alege să profite și compune această melodie, dedicată femeii pe care o iubește, iubirii. El consideră că indiferent de cât timp ești cu o persoană, dacă îi acorzi atenție te vei bucura mereu de farmecul pe care l-a exercitat asupra ta la început.

În perioada de izolare s-au făcut multe glume despre viitoare divorțuri, dar mie îmi place să cred că, din contră, aceasta a fost o perioadă minunată de a ne aprecia familia și oamenii de lângă noi. De aceea, eu și iubita mea ne-am bucurat de timpul petrecut împreună, pe care l-am privit ca pe un cadou, și am ales să muncim cot la cot la clipul noii mele piese.
Andrei Neagu
Cântăreț și compozitor

Încărcat cu entuziasm, Andrei a avut curajul să creeze și un videoclip pentru melodie, tocmai în acea perioadă. Cu ajutorul prietenilor a reușit să ne vrăjească pe toți, invitându-ne la dans. De fpat, chiar asta îți vine să faci imediat ce auzi primele acorduri. A reinterpretat chiar și haștagul #StamAcasa, provocându-și ascultătorii să participe la rândul lor. Cu bucurie pe ritm de dans, cum altfel?

În realizarea clipului au fost implicați peste 20 de oameni, printre care: Diana Marina Andrei, Ana-Maria Calița, Mihaela Ceaicovschi,Ana Crăciun Lambru, Cătălina Popa, Isabela Francesca, Crina Zvobodă,George Tănase, Magicianul Verdini, Cezara Munteanu, Ioana Barbu, AndyIonescu.

„Dacă te simți trist, deschide clipul, dansează, filmează-te, postează cu hashtagurile #VrajitoareaDance sau #VrajitoareaChallenge, căci dansul este o strategie recomandată de a te binedispune”

Un îndemn care ne prinde tare bine și acum! Haideți să ascultăm "Vrăjitoarea"!

Andrei Neagu-Vrăjitoarea

Mie această piesă mi-a oferit zâmbete. E o bucurie să te lași vrăjit de persoana iubită și să prețuiești fiecare clipă pe care o trăiești alături de ea. Sper să vă placă și vouă!

În curând Andrei își va lansa albumul de debut: VERSUS. Aștept cu nerăbdare să îl descoperim!

Canale media unde îl puteți urmări și asculta pe Andrei:
#miercuridescoperim

Related Posts

One thought on “Andrei Neagu la Miercuri descoperim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *