Crăciun cu bucurie și cu Revista QUARTO

Bună ziua lui Crăciun, dragii mei! Vă mai amintiți că lucram de zor la un vis? La Revista Quarto. O revistă scrisă alături de voi, o emoție ce vă îndeamnă să pășiți pe Calea către Viață! În această noapte toți cei înscriși în Clubul de carte Quarto au fost vizitați de Moș Crăciun și au primit primul număr al revistei!

Vă mulțumesc tuturor care ați făcut asta posibil! În special echipei Quarto!

Mai jos o puteți citi și voi toți. Vă las nota mea, a editorului, cuvinte scrise și simțite cu tot sufletul ❤

Bine v-am găsit, dragi cititori și bine ați venit în Familia Quarto!

Încheiem acest an, atât de diferit, cu speranța că anul 2021 ne va reda cel puțin starea de normalitate. Lunile care au trecut au fost destul de grele, însă luna decembrie are acest har de a ne aminti de bucurie și fericire.

De aceea am ales să dăm naștere acestui minunat proiect, Revista Quarto, în această perioadă. Pentru a vă oferi un îndemn spre bucurie, liniște și stare de bine. Să zâmbim împreună unui nou început.

Cum a luat naștere revista Quarto?

Ca orice vis împlinit, de la o idee. Ideea unei persoane minunate, Mirela Carmen Stancu, aceea de a avea propria editură pentru a putea veni în ajutorul tuturor scriitorilor talentați din România și diaspora.

A oferi cititorilor cărți non-fiction, motivaționale și de dezvoltare persoanală de impact. Scrise cu sufletul. Și bineînțeles, a reușit!

A dat naștere Editurii Quarto!

Imediat ce ușile virtuale i-au fost deschise, sute de cititori, scriitori și bloggeri i-au trecut pragul. Dar în tot acest entuziasm, primind cu drag toate mesajele, manuscrisele și cuvintele de încurajare, ne-a venit ideea unui loc unde să stăm la povești, să ne bucurăm de lecturi minunate, să învățăm unii de la alții. Unde să fim ca o familie, Familia Quarto. Un acasă.

Deci, iată! Astăzi vă invităm acasă! Și ce moment mai bun să petreci timp alături de cei dragi, dacă nu de sărbători? Savurați o ciocolată caldă sau un vin fiert și așezați-vă confortabil la masă. Suntem încântați să vă găzduim!

Revista Quarto-decembrie 2020 este despre familie. Încercăm să vă oferim puțină bucurie, nostalgie și speranță. V-am pregătit povești cu miros de zăpadă, articole utile pentru continua noastră dezvoltare și nu în ultimul rând, o rubrică specială scrisă de voi, cititorii noștri!

Vă mulțumim pe acestă cale tuturor! Colaboratorilor, cititorilor și scriitorilor! Vouă, Familiei Quarto! Vă dorim să aveți parte de sărbători frumoase, liniștite și cu sănătate! Să intrăm în anul 2021 cu speranță, energie și optimism, împreună ca o familie!

Dacă doriți să o citiți în format pdf intrați pe mirelacarmen.ro și descărcați fișierul dând click pe ultima imagine din articol! ❤

Să vă fie bucurie ❤

Related Posts

One thought on “Crăciun cu bucurie și cu Revista QUARTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *