Da, ai citit bine! Despre tine este vorba! Ne definim prin ochii altora, prin standarde schimbătoare, prin marimi măsurate de alții.

Când a fost ultima dată când te-ai privit cu adevărat? Când ai fost mândră de tine?

Frumusețea nu se măsoară în centimetri și kilograme. Frumusețea nu privește doar prin ochi albaștri. Nu este doar în reviste și pe podium. Nu se găsește nici măcar exclusiv în suflet. O poți zări, mereu, dimineața în oglindă.

Pentru că, ești frumoasă!

Când porți mereu un zâmbet pe buze. Când ochii îți strălucesc pentru că îți privești iubirile. Când micile riduri îți spun povestea. Când râzi pană la lacrimi. Când te lași iubită, iubind fără rezerve. Când abdomenul tău poartă urmele noilor oameni aduși pe lume.

Atunci, ești frumoasă!

Frumusețea miroase a sex, pasiune, dăruire. Se simte a fericire și se trăiește pe deplin. Ești frumoasă dezgolită, eliberată de complexe și etichete. Ești frumoasă când problemele te fac mai bună, mai caldă, mai empatică.

Obrazul tău e frumos după ce a fost spălat de lacrimi și tu ridici privirea, pentru a vedea înainte. Ești frumoasă pentru că știi să ierți, să lupți să speri.

Ai învățat cochetăria, ți-ai păstrat naturalețea, flirtezi cu micile trucuri feminine dar te lași privită. Te lași ocrotită, îl respecți pe cel cu care îți împarți viața. Îți vezi limitele și îti cunoști atuurile.

Repetă-ți acest lucru zilnic. Dacă ești norocoasă și ai parte de iubire, privește-te prin ochii celui ce te iubește. Frumusețea nu stă în sufletul tău, ci în ochii privitorului. Uită-te la tine prin ei, cei ce te iubesc și vei vedea ce frumoasă ești!

Related Posts

3 thoughts on “Ești frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *