Vacanta

Bine v-am regăsit! E gata vacanța? A mea s-a terminat cu siguranță! Cei care îmi sunteți de mai multă vreme, știți deja că eu vara…nu dorm, dar nu scriu pe blog. Lipsesc aproape cu desăvârșire și de pe rețelele sociale. E o pauză pe care îmi place să o iau și îmi face foarte bine. 

Dar vacanța s-a terminat!

Și tare mă bucur! Revin cu drag, cu bucurie și sper eu cu noutăți care vă vor face plăcere. 

Abonare newsletter!

Aceasta este marea noutate din această toamnă. Am simțit că e momentul să trec la această formă de comunicare cu voi. Poate o să mă considerați ciudată, dar eu nu mă mai simt foarte confortabil pe Facebook sau pe Instagram. Nu când vine vorba de blog. Îmi doresc să nu depind de aceste platforme, ci să scriu cu drag și să mă adresez vouă direct. De aceea, vă invit cu drag să vă abonați, dacă nu ați făcut-o deja. Veți primi vești de la mine, maxim o dată pe săptămână, vinerea. Și vor cuprinde și surprize, veți vedea!

.

Vă aștept! Iată câteva avantaje pe care le veți avea după abonare:

  • Veți fi primii care vor putea citi articolele noi. Uneori doar voi, pentru că nu le voi posta și pe Facebook pe toate!
  • Pe lângă articole, dacă aflu ceva nou, de interes pentru voi: reduceri la cărți, concursuri literare, noi apariții interesante sau ecranizări, vă voi anunța și pe voi.
  • Veți primi vești de la mine maxim o dată pe săptămână!
  • Ocazional, fără a anunța în prealabil, voi premia persoanele active din luna respectivă, cele care vor deschide toate mailurile primite! Voi oferi vouchere și cărți, dar pregătesc și câteva cadouri surpriză!
  • Vă puteți oricând dezabona, fără absolut nicio problemă!

Au început înscrierile la SuperBlog!

Cred că toată lumea știe despre cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, SuperBlog! În cazul în care e prima dată când auziți de ea, puteți citi mai multe AICI

Eu am participat deja de patru ori. De fapt trei și jumătate, în primăvara anului trecut fiind nevoită să renunț la mijlocul concursului. Dar fiecare participare a fost frumoasă și mi-a adus enorm de multe bucurii. Am cunoscut oameni noi și am legat prietenii tare dragi sufletului meu, asta fiind, de departe, una dintre marile satisfacții pe care mi-a oferit-o SuperBlog, lăsând premiile la o parte și lecțiile de blogging pe care le-am dobândit!

Încă nu m-am hotărât, dacă voi participa toamna aceasta, însă dacă o voi face, veți fi primii care veți afla! Oricum, înscrierile au început și abia aștept să văd ce surprize au pregătit organizatorii!

Vacanta
Dă click pe poză și află cum te poți înscrie!

Am reînceput activitatea Clubului de Carte QUARTO!

Vă spuneam că vara, chiar dacă nu sunt la fel de activă, asta nu înseamnă că stau. Am lucrat cu mare drag la Editura QUARTO! Am făcut Nonfiction pentru o Viață mai Bună! Cum ne place, pe bună dreptate, nouă să spunem! Și nu ne oprim aici!

De săptămâna aceasta am reînceput și activitatea Clubului de Carte QUARTO, al cărui cordoonator sunt chiar eu! Deci și acolo vă aștept cu surprize și bucurie! Dacă nu v-ați înscris deja, o puteți face AICI!

Cam asta am vrut să vă spun. După cum vedeți, vacanța chiar s-a terminat! Să ne citim cu bucurie! O săptămână minunată să aveți!

#ocartenescrisa

Related Posts

4 thoughts on “Gata vacanța? Și a mea!

  1. Vacanța mea nu s-a terminat încă, doar a luat a pauză. Mai urmează una scurtă.
    După aceea, vreau să mă apuc serios de scris și altceva decât blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *