Incredibila poveste a aspiratorului lui Tolstoi

Niciunul nu îndrăzneam să spunem ceva încă, dar toți ne uitam în ecranul laptopului cu sufletul la gură. Primul care primi vestea dădu și tonul la urale, după cum era de așteptat. Ca la un semn, toți ne-am ridicat de la birouri și am început să ne îmbrățișăm, în timp ce inboxurile se umpleau rând pe rând cu viitorul Kärcher!              

Tolstoi și orașul Kärcher era gata!

Probabil că nici însăși Alfred Kärcher, nu ar fi îndrăznit să viseze la ceva atât de inovator! Un oraș Kärcher, un prim pas spre o lume întreagă. Însă, după cu bine se știe, de 86 ani, principalul obiectiv al tuturor celor implicați a fost: inovația. Iar de aici, la a visa ca într-o zi  să creionezi o lume reală, nu una falsă și a reuși cu adevărat nu a fost mult. A însemnat  muncă, echipe multidisciplinare, diciplină, viziune, calitate și performanță. Ce mai, un fleac, nu-i așa? Deci acum nu mai pare nimic improbabil. Nici măcar ce urmează.

A doua zi dimineață în fiecare cutie poștală se va găsi viitorul. Titlul de proprietate al unei case Kärcher și cartea care nu va mai lipsi niciodată din vreo bibliotecă: Tolstoi și Orașul Kärcher . O carte scrisă de fiecare locuitor în parte, începând cu primăvara anului trecut, când s-a pus pe hârtie primul rând din această poveste. 

Incredibila poveste a aspiratorului lui Tolstoi

Marele Tolstoi a trebuit implicat, chiar dacă fără voia lui, pentru că dacă nu ar fi scris capodopera Anna Karenina, nu mi-ar fi venit niciodată ideea! Da, e cazul să recunosc că a fost ideea mea. Și totul a început cu Tolstoi și romanul lui. Și cu venirea primăverii. De fapt a stării de neliniște pe care o aveam mereu când începea un anotimp nou, pentru că nu puteam să nu mă gândesc la curățenia de sezon. Și pentru a fi în continuare cât se poate de sinceră, nu mi-a plăcut niciodată să o fac.

Am luat Anna Karenina în mână și am început să citesc: Toate familiile fericite se aseamănă între ele, dar fiecare familie nefericită este nefericită în felul ei. 

Și atunci am înțeles! Soluția nu putea veni din altă parte decât de la liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare. Da, știu că nu mai înțelegeți nimic. Însă vă asigur că voi face totul lună imediat.

Lucrez la o editură, oare nu v-am zis deja asta? Ei bine, imediat ce mi-a venit ideea orașului Kärcher am și început să o pun în practică. Am prezentat punct cu punct planul meu echipei editoriale și ne-am pus pe treabă. Și la propriu, la a ne curăța casele, dar am și început să redactăm cartea despre care am tot amintit. 

Ne-am folosit de toate mijloacele posibile. De cunoștințele acumulate în ani de experiență, de sfaturile și trucurile moștenite în familie și ne-am încărcat cu entuziasm și voie bună. Și deloc în ultimul rând, am început să ne  folosim de o tehnologie inovatoare pentru a ne ușura munca.  

Folosind produse care se disting  prin inovație, performanță de top și calitate am făcut pace cu curățenia de sezon. Inclusiv cu cea zilnică. Și iată că un an mai târziu alături de echipa mea sărbătorim victoria! Cartea este gata și fiecare locuință din orașul nostru strălucește de curățenie datorită unei viziuni unice. Viziunea Kärcher. 

Iar pentru că știm cât de mult contează titlul, am ales unul special, ca mulțumire pentru marele scriitor fără de care nu am fi reușit vreodată. 

Aspiratorul lui Tolstoi

—Patru pași, patru aparate de curățat inovatoare și Tolstoi—
Primul pas

Simplu ca bună ziua. Ordine. Aranjați toate lucrurile care nu sunt la locul lor. Goliți coșurile de gunoi din toată casa, scoateți lenjeria de pe pat și aerisiți. Pe urmă privind în sus, cu speranță, începeți  curățenia adevărată folosindu-vă de aparate cu aburi. Curățați rosturile, clanțele, întrupătoarele, plitele și hotele sau obiectele sanitare.

APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SC 3 PREMIUM

Beneficii: Elimină 99,99% dintre toate bacteriile obișnuite, chiar si noul Coronavirus, Curățare și dezinfectare fără substanțe chimice, Aburul poate fi reglat in funcție de tipul suprafeței si de gradul de murdărie. Aplicații: pardoseală, rosturi ,obiecte sanitare, hotă, aragaz, plită, clanțe, covoare

Pasul doi

Datorită inovației Kärcher este un pas foarte simplu și acesta. Spălarea ferestrelor. Pentru a depune un efort minim, trebuie doar să vă folosiți de un aspirator geamuri

SET CURĂȚARE GEAMURI – WV 6 + KW 4

Beneficii: Curățare fără urme, încărcare rapidă, timp mai mic de încărcare pentru un timp mai îndelungat de funcționare, curățarea geamurilor este de trei ori mai rapidă decât prin metode convenționale, utilizatorul nu intră în contact cu apa, noua lamelă de aspirare cu tehnologie specială din silicon lichid permite o utilizare ușoară iar rezultatul este fără urme. Suprafețe: geamuri, blaturi de bucătărie, faianță, cabine de duș, plite ceramice, oglinzi

Pasul trei

Aspirarea pardoselei și a covoarelor. Iar un aspirator cu spălare este alegerea ideală. Obțineți o curățenie igienică și nu are importanță că preferați mocheta sau covoarele pufoase. Are inclusiv duză pentru spălat pentru curățarea pernelor. Și cum mereu ne buurăm de inovație, îl putem folosi și ca aspirator umed-uscat. 

ASPIRATOR CU SPALARE SE 6.100

Peste tot acolo unde este cerută curățarea în detaliu și igienică, intervine curățitorul pentru covoare și suprafețe dure SE 6.100. Lichidul pentru curățare este pulverizat cu presiune în covor și apoi aspirat împreună cu mizeria dizolvată. Grăsimea, mizeria și mirosurile sunt astfel îndepărtate cu succes. Poate fi folosit și pe podele din piatră naturală, gresie, linoleu sau materiale sintetice. În cazul in care rezervorul pentru apa proaspata este detasat aparatul SE 6.100 poate funcționa și ca aspirator umed -uscat performant.

Pasul patru

Spălatul pe jos! Ultimul pas care pare și cel mai greu. Dar nu este deloc așa dacă alegem un mop electric! Când nu mai vezi niciun fir de praf și totul miroase a proaspăt în jur, a șterge ultimele urme este o bucurie! Să aveți spor!

MOP ELECTRIC FC 3 CORDLESS

Beneficii: Curăță doar cu apa curată, murdăria nu este răspândită, ci absorbită și depozitată în rezervorul pentru apă murdară, rezultate cu 20% mai bune de curățare decât în cazul mopului clasic, economisește până la 90% apă în comparație cu metoda convențională (mop și găleată), manevrabilitate excelentă, ajunge cu ușurință sub obiectele de mobilier datorită capului de curățare cu articulație pivotantă

Aspiratorul lui Tolstoi

De aici am pornit, nu-i așa? Poate vi se pare incredibilă această poveste a aspiratorului lui Tolstoi, dar vă provoc să încercați aparatele de tehnologie inovatoare de la Kärcher despre care v-am amintit și nu numai pe ele. Îndrăzniți să pășiți și în grădină sau garaj!

karcher

Nu mai fiți în război cu curățenia de sezon, faceți pace cu ea! Începând cu această primăvară! Și peste un an verificați-vă cutia poștală. Echipa noastră de visători vă va aminti că sunteți proprietarii unei case Kärcher, casa care s-a bucurat doar de curățenie WOW și locuiți în cel mai inovator oraș: Orașul Kärcher!

Deoarece toate casele curate se aseamănă între ele, dar fiecare casă murdară este murdară în felul ei. Însă în orașul Kärcher se găsesc soluții pentru orice când vine vorba de curățenie!

Iar dacă Tolstoi ar fi știut că va apărea viziunea Kärcher, sigur ar fi fost inspirat să scrie o capodoperă. Dacă până și o locomotivă cu aburi a făcut asta!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Sursa imagini: Kärcher România

Pozele cu produse sunt față-verso

Related Posts

8 thoughts on “Incredibila poveste a aspiratorului lui Tolstoi

  1. Pingback: Decizia Kärcher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *