7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

Ideea acestui articol îi aparține Denisei, care ne-a invitat să ne jucăm în scris și să recunoaștem public anumite lucruri pe care le facem când suntem singuri. Sunt convinsă că și voi aveți astfel de secrete, iar unele dintre ele așa vor și rămâne. Însă pe altele le pot împărtăși cu voi și sper să vă facă plăcere să le aflați. Mulțumesc, Denisa!

7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

1.Vorbesc singură. Foarte des! Cel mai mult îmi place să îmi imaginez o situație și să îmi joc “rolul”. Am adevărate conversații cu mine însămi, recunosc.

2.Cânt. Vocea mea nu este pentru public. Bine, nu scot sunete ca o găină sugrumată, dar nici nu sunt Mădălina Manole sau Lara Fabian. Deci când sunt în compania oamenilor nu cânt. Doar dacă am consumat ceva apă vie 🙂 Dar când sunt singură, țin adevărate concerte. Iar acum mă acompaniez și la pian. Mi-e milă de vecini!

3.Citesc despre viața actorilor din serialele mele preferate. Am o adevărată obsesie cu serialele, cred că ar fi nevoie de niscaiva terapie, dar na, deocamdată  rămâne o obsesie netratată.

4.Mă studiez excesiv în oglindă. Am suferit toată viața mea de complexe, în special legate de fizicul meu. E în continuare realitatea mea. Mă consider urâtă și neatrăgătoare, iar atunci când sunt singură mă analizez în detaliu și apoi plâng. Asta e. Asta sunt! Dar după ce dau apă la șoareci când nu mă vede nimeni, zâmbesc și merg mai departe până data viitoare.

5.Fac baloane din guma de mestecat, exact ca Almona.

Lucruri pe care le fac
Cezar ❤

6.Îi spun toate secretele mele lui Cezar, câinele meu. Da, am devenit o nebună din aia care vorbește cu animalele și are impresia că ele înțeleg. M-am apropiat extraordinar de prăpăditul ăsta de cățel și mi-a devenit cu adevărat cel mai bun prieten. E singura ființă cu puls căreia i-am destăinuit anumite lucruri.

7.Mănânc la botul calului, cum se spune. Am momente când nu am răbdare să îmi pun mâncarea în farfurie și să mă așez la masă. Așa că ciugulesc ceva rapid, stând în picioare, și îmi văd apoi de treabă. 

Acestea sunt 7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește. Mai sunt și altele, dar acelea le las pentru altădată sau niciodată 🙂 Voi ce lucruri faceți când nu vă vede nimeni?

#ocartenescrisa

Related Posts

12 thoughts on “7 lucruri pe care le fac atunci când nimeni nu mă privește

 1. Mulțumesc pentru aceste răspunsuri! Ești o frumoasă și un suflet deosebit, nu ar trebui să-ți faci atâtea complexe 🤍 și eu am găsit în Shyvana, pisica mea, un adevărat guru sfătuitor, pentru că ea e și ceva mai vocală. Am ajuns să transform vorbitul cu mine în spovedanii lungi cu ea și mă ajută teribil de mult uneori. Te îmbrățișez!

 2. Citesc sau scriu când sunt singura, vorbesc la telefon. Nici eu nu prea stau la masa singura, mă bag prin oale și tot mă îndop. Imi fac planuri și îmi organizez treburile.

 3. Ah, și eu vorbesc cu Cora, acum mai rar, când o scot la plimbare, avem traseul nostru pe la marginea orașului pe unde nu trece nimeni și vorbim ca fetele.

 4. Eu vorbesc cu motanul meu gri, Blue. Culmea este ca ma intelege si vorbeste si el cu mine. Daca sunt singura acasa mananc si eu pe fuga, gust doar.
  Da, ma analizez si eu in oglinda des in speranta ca a mai scazut miraculos colacelul de la burta si ca se vad efectele masajului facial. Continui sa urmaresc pana vad primele rezultate. Te tin la curent😍

  1. Îți țin pumnii! Eu deja o cam iau razna doar când mă gândesc la asta 🙂 Te îmbrățișez tare!

 5. Hehehe, cu primele două suntem gemene! Dar nu aşa, am argumente, îmi susţin punctul de vedere, vorbesc cu intonaţie… 😀 😀

  1. Daaaa, și eu fac exact așa! Scuze pentru răspunsul întârziat, abia acum am văzut comentariul, nu știu de ce. Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *