eHALATE® Costume medicale și echipamente de lucru

Prospect: Informații pentru utilizator

Halate

20181111_1337363553403680300858296.jpg
Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a îmbrăca orice halat “altfel”, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.
Cumpărați sau admirați aceste halate conform indicațiilor din acest prospect fără a ține seama de indicațiile medicului sau farmacistului dumneavoastră, mai ales dacă aceștia poartă un halat alb.
-Salvați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
-Intrați din nou pe site dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
-Dacă vă miră lipsa de reacții adverse și zâmbetele și buna-dispoziție vă crează disconfort, adresați-vă halatelor albe. Vezi punctul patru.
-Dacă după ce le vedeți nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să luați loc pe o canapea.

Ce găsiți în acest prospect:
1. Ce este eHalate și la ce folosește
2. Ce trebuie să știți înainte de a zâmbi la vederea unor halate medicale
3. Cum să îmbrățișați ideea “de altfel”
4. Reacții adverse (im)posibile
5. Cum schimbă starea de spirit culoarea
6. Exemple pentru propria delectare

1. Ce este eHalate și la ce folosește

eHalate este un magazin online de costume medicale și echipamente de lucru. Face parte din grupa zâmbetelor surprinzătoare. Acționează pe starea pacientului, oferindu-i încredere, familiaritate și stare de bine.

Toate produsele sunt indicate a fi folosite de cât mai multe cadre medicale, cu scopul de a trata fobia și disconfortul asociate halatului clasic, de culoare albă.

Se utilizează oricând, atât de către medici cât și de personalul auxiliar. Ameliorează reticența și crează o legătură umană, într-un mediu în care empatia și bunul-simț ar trebui să se simtă acasă.

2. Ce trebuie să știți înainte de a zâmbi la vederea unor halate medicale

Nu lăsați o amintire să vă umbrească sau să vă condiționeze noua experiență. Eu am fost înconjurată de halatul alb, de când m-am născut. Am trecut de la a-l privi prin ochi obosiți de boală, la a-l purta cu mândrie. Îmi amintesc și acum ziua când pentru prima dată am privit omul, nu haina. Eram internată pe secția de Pediatrie. Eram speriată și singură, mama neputând să stea cu mine. Domnul doctor a venit la patul meu și s-a așezat pe un scaun. Mi-a luat mâna și privindu-mă cu blândețe, mi-a spus: “Vei fi bine! Te voi face eu bine.” Atunci am văzut omul. Era fără halat. Se pregătea să plece acasă, dar a vrut să mă încurajeze știind că aveam să îmi petrec noaptea singură. S-a născut atunci o legătură între noi. S-a transformat în nenea. Un om care avea să facă tot ce îi stă în putere să mă vindece. Atunci am realizat că medicina este făcută de oameni. Un halat alb poate oferi impresia de prestanță și promisiunea unui lucru făcut impecabil, însă puterea de a trece peste încercări și a te face bine, ți-o dă doar persoana din fața ta.

Atenționări și precauții

Când intrați în contact pentru prima dată cu o secție de spital colorată, nu vă fie frică să zâmbiți și să vă simțiți în largul vostru. Culoarea te invită să privești omul și să stropești un pic de veselie și speranță peste griji.

Copii și adolescenți

Reacția acestora la vederea produselor de pe eHalate este molipsitoare.

3. Cum să îmbrățișați ideea “de altfel”

Fiți receptivi și deschiși la schimbare.
Mod de administrare

Costumele medicale colorate sau cu imprimeuri se pot folosi mereu, în orice spital sau cabinet medical. Se poartă cu mândrie și accesorizate cu empatie și o vorbă bună.

Durata utilizării

Permanent, alternând modelele și păstrând profesionalismul și omenia.
Grupe speciale de persoane care se vor bucura de ideea “de altfel”

Copiii și părinții lor. Un copil bolnăvior care zâmbește la vederea medicului va fi cea mai mare încurajare a unui părinte îngrijorat. Va deveni mai compliant și va avea încredere să vadă procesul de vindecare ca o joacă necesară.

Dacă depășiți doza recomandată de culoare

Adresați-vă imediat primului zâmbet întâlnit în cale și relaxați-vă.

4. Reacții adverse (im)posibile

Ca orice echipament medical și aceste produse pot provoca reacții adverse. Depinde doar de cine le poartă, însă nu apar la toate persoanele.

Reacții adverse foarte rare

Dacă bunul-simț și umanitatea nu a caracterizat vreodată un anumit cadru medical, nicio pisicuță nu le va putea scoate la lumină.

Reacții “adverse” fecvente

O atmosferă detașată și oameni care fac tot ce pot pentru a te ajuta, dăruindu-ți tot confortul pentru a te simți în largul tău și de a-ți păstra speranța.

5. Cum schimbă starea de spirit culoarea

Ideea de halat alb este înrădăcinată în mintea noastră. Dar culoarea invită la bună dispoziție. Apropie oamenii între ei. Iar când vorbim de sănătate acest lucru devine vital. Să fii tratat de un om, pe care îl simți ca tine și plin de ambiție să găsească orice soluție pentru a te face bine. Să nu te lovești doar de pereți gri și de măști albe. Să legi prin zâmbete și respect reciproc o relație cu medicul sau cu personalul auxiliar. Să nu te mai lași controlat doar de frică, ci să permiți gândurilor pozitive să prindă formă. Asta face un mediu divers stropit cu culoare.

Personalul medical trebuie să îți ofere siguranță și încredere. De cele mai multe ori o ținută impecabilă, sobră și tipică vorbește de la sine. Dar este știut că nimeni nu se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății de plăcere. Întotdeauna este vorba despre o nevoie însoțită cu îngrijorare ceea ce te aduce în fața medicului. O atmosferă plăcută, fețe zâmbitoare purtând bluze medicale cu imprimeuri, , pot schimba starea de spirit. Și ție, dar și celor care le poartă. Și cresc șansele ca o dată cu pisicuțele, florile sau fluturașii care te îndeamnă să zâmbești, să descoperi și ochii aceia blânzi, care mie mi-au rămas pentru totdeauna în amintire.

Este necesară o schimbare în relația doctor-pacient. Iar culoarea poate fi primul pas.

6. Exemple pentru propria delectare

Să zâmbim colorat.

20181111_1337521855692016626209909.jpg

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția aniversară de 10 ani.

Sursa foto: @EHalate (Facebook) și imagini proprii.

ehalate-logo-sb18-300x300
Sponsor

Related Posts

4 thoughts on “Prospect colorat

  1. Eu consider totusi, culoarea alba, unica, ce va ramâne etern simbolul puritatii, inocentei, desavârsirii, sfinteniei,neprihanirii si IUBIRII Adevarate,Absolute, Atemporale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *