Superblog începe fără TINE?

Asta m-am tot întrebat de când s-a dat startul înscrierilor la data de 1 septembrie. M-am tot gândit și răzgândit, dacă să mă înscriu sau nu la SuperBlog. Așa am făcut mereu. În cazul în care nu știți, eu iubesc această competiție de când am descoperit-o. Am trei participări în calitate de concurent și trei ca blogger partener și juriu. Deci, categoric nu aveam de gând să stau deoparte. Însă până azi nu știam cum mă voi implica.

Revin la SuperBlog în calitate de concurent!

Da, am decis să fiu din nou concurent. De data aceasta nu mi-am propus să fiu finalistă, adică să particip la toate probele. Ediția de toamnă e lungă și solicitantă. În fața ei cea din primăvară pare doar o rundă de încălzire. Mi-a fost greu să îi fac față data trecută, recunosc. Iar având în vedere că am două proiecte mari de finalizat până în noiembrie, plus munca de la editură, categoric nu voi reuși să le îmbin pe toate. 

Dar pot să fiu acolo! Să aleg probele la care vreau să scriu și să o fac din tot sufletul. Să îi susțin pe superblogerii mei dragi, să le citesc articolele și să mă bucur pentru notele primite sau să plângem împreună. După caz.

De pe Străduța Dianei 🙂

Superblog înseamnă emoții. Atât de simplu.

Ai emoții în zilele în care se anunță probele. Ai emoții când te gândești ce să scrii, sperând că ți-a venit o idee bună, că va fi pe placul juriului. Ai emoții când vin notele. 

Dar ce îmi place mie foarte mult, e că nu le ai doar pentru tine. Deși este o competiție, realizezi că e doar una cu tine. Ajungi să legi prietenii, să îți fie dragi mulți bloggeri care s-au înscris și deși îți dorești notă mare sau să câștigi proba, speri din tot sufletul ca și mâna ta de oameni să aibă munca răsplătită la fel ca tine. Ai emoții și pentru cei cu care concurezi. Câte concursuri sunt așa? Eu cred că puține!

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia a cumulat în cele 22 de ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna) circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 40.000 de articole scrise. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii.
superblog
SuperBlog
super-blog.eu

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre competiție și cum vă puteți înscrie și voi, o puteți face AICI.

De asemenea nu uitați de Grupul de Facebook, unde emoțiile se făuresc de fapt 😃

#ocartenescrisa

Imagini editate cu Canva.com

14 thoughts on “Superblog începe fără TINE?

  1. Spor în toate! Voi încerca să te urmăresc/ citesc şi sunt sigură că vei face treabă bună.
    Baftă! Succes! Noroc!

    1. Ești tare bună cu mine! Mulțumesc! ❤ Îți țin pumnii ție! Să ai inspirație și multă răbdare! 😊 Te îmbrățișez! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *