Vă mulțumesc!

S-a încheiat Spring SuperBlog 2018! Impresiile și concluziile mele le voi împărtăși cu voi, după ce se vor da toate notele și voi afla și clasamentul final. Azi vreau să vă mulțumesc.

Ați continuat să fiți alături de mine, să mă citiți, să mă încurajați. Advertorialele, fie ele și creative, nu sunt o lectură care să se muleze pe toate sufletele. Cu toate acestea, mi-ați apreciat în continuare cuvintele, așadar, vă mulțumesc!

Abia aștept să continuăm să ne citim cu bucurie! Îmi e dor de poveștile d-nei Mira. Mă întreb ce au mai făcut Grozavii mei. Vreau să pornesc din nou pe drumul meu și să am parte de cele mai neașteptate întâlniri. Să îmi aștern iar gânduri de(spre) mine, înspre voi. Mi-e dor de jucătorii mei din Jocul cunoașterii. Și nu vreau să uit de micile minuni, cărora le dăruiesc cu sufletul, povești personalizate. (Dacă doriți să scriu o poveste și pentru minunile din viața voastră, o voi face cu mare drag, trebuie doar să-mi spuneți.) Abia aștept să cresc, printre rânduri, alături de voi!

Repet mesajul de mulțumire și vă anunț că: am revenit! 🙂

6 thoughts on “Vă mulțumesc!

  1. Felicitări pentru perseverența în competiție! Aștept și eu cu interes clasamentul, din nostalgie pentru vremea când participam și eu. ?
    Să auzim de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 podcasturi bune pe care le voi asculta și în 2022

Există oare persoane care să nu asculte podcasturi astăzi? Sau podcasturi bune? Îmi vine foarte greu să cred. Au câștigat din ce în ce mai multă notorietate și pe bună dreptate. Ce este un podcast? Conform definiției este un material audio sau vizual, distribuit online prin metoda numită podcasting. Eu zic că e exact ca o […]

Lansare Audiobook: Întâlnire cu Muza – 21 Zile de Exerciții Creative pentru Scriitori de M.C. Simon

Ziua în care lansăm la Editura QUARTO o nouă carte este o zi de mare sărbătoare! O zi bucurie! Să ne bucurăm împreună! Lansare Audiobook: Întâlnire cu Muza – 21 Zile de Exerciții Creative pentru Scriitori de M.C. Simon Întâlnire cu Muza – 21 Zile de Exerciții Creative pentru Scriitori de M.C. Simon este un […]