M-am tot gândit cum să încep. De fiecare dată primul cuvânt pare cel mai greu. Odată ce l-am scris, și șters de câteva ori, degetele încep să-mi alerge pe tastatură și abia mă opresc. Așadar, exact asta am făcut și acum. M-am așezat confortabil și am scris acest paragraf fără să stau pe gânduri.

Nu întâmplător am zis fără să stau pe gânduri, pentru că eu foarte, foarte des mă gândesc, mă răzgândesc și ajung ca în final… să stau! Pe gânduri sau pe un proiect început, dar nefinalizat, pe o idee sau pe un vis.

Am făcut acest lucru până de curând! De acum, gata cu statul… pe gânduri!

Mi-am suflecat mânecile și m-am pus pe treabă. Mi-am luat o foaie de hârtie și am notat toate proiectele cărora vreau să le dau viață anul acesta. Nu, nu am făcut o listă cu promisiuni deșarte pe care să nu reușesc să le bifez și prin luna decembrie să zic: asta e, poate la anul! Am scris negru pe alb la ce lucrez acum.

Deci, fără a mai sta pe gânduri ți le prezint și ție! Îți garantez că te vor interesa, pentru că… sunt pentru tine! Iar la sfârșit am, încă!, o surpriză!

GIF by MASTERPIECE | PBS - Find & Share on GIPHY
Voi nu? 🙂

Poți să mergi direct la punctul care te interesează:

 1. Revista online
 2. O idee nescrisă
 3. Cartea mea nescrisa
 4. O surpriză

1. Revistă online pentru tine!

Da, aceasta este prima surpriză pentru tine! De ce pentru tine? Pentru că nu o vei citi doar. Dacă vrei, o vei scrie!

Dar, hai că am început cu sfârșitul. Deci, să o iau de la început!

Împreună cu fetele alături de care administrez grupul de pe Facebook Viața de blogger, am luat hotărârea să demărăm un proiect nou în blogosferă!

O revistă online în care beneficiar… ești tu! Tu bloggerul și cititorii tăi!

Bine, bine, dar cum, te întrebi! Ei bine, simplu. Sau aproape simplu, că nimic nu e chiar așa. Tot ce trebuie să faci e să scrii, dar faci asta deja nu-i așa? Deci… e simplu!

Acum te invit să descoperi cele două categorii de care mă ocup!

CĂRȚILE FĂRĂ COPERTĂ

Ești scriitor și ai cărți publicate? Sau poate îți dorești să devii unul? Iubești lectura, admiri anumite nume, îți place să descoperi autori care să te surprindă prin talentul lor? Ai citit o carte pe care nu o mai poți uita și ai vrea să o știe cât mai multă lume?

Cărțile fără copertă este locul perfect pentru tine!

Vom sta la povești despre cărțile și visele tale, vom citi cu mare interes recomandările pe care ni le vei face și împreună vom descoperi minunata lume a scriitorilor, a ta, a mea și a celor a căror scriitură o respectăm!

Mona, Viața de blogger, Cărțile fără copertă

Ce spui sau mai bine să întreb ce mai aștepți? Vino alături de mine! Poți să scrii un articol despre cărți, despre un anumit scriitor sau despre tine! Iar dacă vrei să vorbim despre cărțile tale scrise, sau nescrise!, o facem oricând cu drag!

Dacă tot nu ești convins sau lămurit, eu îți stau la dispoziție pentru orice întrebare. Însă, sunt sigură că s-a cam înțeles. Trebuie să vrei și să scrii! După cum am spus, simplu! A, și să nu mai stai pe gânduri! 🙂

PAUZA DE LECTURĂ

Îți place să scrii? Să te joci cu cuvintele, să transmiți și povestea pe care o creezi să fie citită de cât mai multă lume?

Atunci, nu ezita! Trimite-mi textele tale, o povestire, un fragment dintr-o carte în lucru, un gând căruia i-ai dat forma scrisă și împreună ne vom opri un pic din goană și ne vom bucura de o pauză binemeritată de lectură.

Mona, Viața de blogger, Pauza de lectură

Da, ai citit bine! Tu ești cel pe care îl vom citi! Și sunt nerăbdătoare să te descoperim!

Revista Viața de blogger nu este doar un simplu proiect, va fi locul unde noi ca bloggeri și scriitori vom face ceea ce ne place cel mai mult. Vom scrie!

Acesta este primul proiect despre care am vrut să vă vorbesc! Și gata cu amânatul, cu nu am timp, poate mai încolo și alte asemenea scuze. Ne punem pe treabă, da? 🙂

2. O idee nescrisă

O idee nescrisă cam asta e, o idee! Una la care lucrez încă cu mare avânt, dar care sigur te va surprinde și îți va plăcea!

Aici ar trebui să pun hastaguri cu coming soon și work in progress sau mai neaoș șantier în lucru, pentru că în acest stadiu e, dar este! Este și va fi ceva neașteptat, un format nou, ceva la care mă gândesc de foarte multă vreme, însă cum v-am spus la început, până acum am tot… stat pe gânduri! De azi înainte voi munci și foarte curând vă voi anunța despre ce este vorba!

Și iată că am ajuns la punctul trei. Ultimul proiect de pe anul acesta.

3. Cartea mea nescrisă

Da, draga mea carte nescrisă, care în sfârșit se scrie!

Era imposibil să nu o trec aici, pentru că nu este doar un obiectiv de îndeplinit pentru acest an, este tot sufletul meu pus pe hârtie. Bine, nu chiar tot, pentru că știu că vor urma și alte titluri care îmi vor purta semnătura, așadar mai las și pentru ele 🙂

Are și un titlu, nu cred că îl voi mai schimba, însă nu zic niciodată niciodată. Oricum, acum se numește, Locul unde mai trăia ziua. Iar personajele mele principale, Elia și Ailina, sper să vă cucerească!

Și acum… surpriza!

V-am spus că am păstrat spre final o surpriză! De fapt sunt două!

Mâine, luni, va apărea online primul interviu din categoria Cărțile fără copertă. Este o discuție minunată pe care am avut-o cu una dintre scriitoarele contemporane foarte îndrăgite de mine și de mulți dintre voi! Vă va plăcea foarte mult, veți vedea!

Și asta nu e tot!

Tired Of Waiting Drumline GIF by UCF Marching Knights - Find & Share on GIPHY

Revista online Viața de blogger va apărea și în format fizic! Da, va fi și o revistă tipărită! 

Înainte de a sări în sus de bucurie, cum am făcut eu, lăsă-mă șă îți zic cum și când se va întâmpla asta!

Cum?

Dacă nu vom mai sta pe gânduri și ne vom pune pe scris. Pentru a exista o revistă, trebuie să avem conținut, nu-i așa? Deci, mă bazez pe tine că nu vei rata o asemenea oportunitate!

Când?

Anul acesta, bineînțeles! În funcție de cum ne vom mobiliza și de câte articole vom scrie, împreună cu echipa de redactori de la Viața de blogger vom pune la punct toate detaliile și te vom ține la curent!


Acestea fiind spuse eu vă aștept reacțiile în comentarii și sper să nu mai stați pe gânduri!

Ce spuneți despre proiectele pentru acest an? Voi fi ocupată, asta este cât se poate de clar! Dar va fi ceva extrem de frumos, vă promit!


Related Posts

26 thoughts on “Acest articol este pentru tine!

  1. Mulțumesc tare mult!
   Eu te aștept cu mare drag să fii unul dintre bloggerii care ne vor încânta cu articole în revistă! Îți stau la dispoziție pentru orice întrebare vei avea!
   Te pup! ??

  1. Mulțumesc tare mult! La unul dintre ele cel puțin știu că vei participa și tu. Cu sufletul și când vei putea, dar vei fi acolo! ❤
   Te îmbrățișez tare!

  1. Mulțumesc din suflet!
   Eu te aștept cu drag să participi și tu! Poveștile tale merită a fi citite de cât mai multă lume! Așadar, te rog să te gândești și să ni te alături! ❤?

    1. O, draga mea,suntem abia la început! Ai timp, nu asta este problema! Dacă te atrage ideea te aștept cu drag, oricând ❤

  1. Mulțumesc mult! Ce mă bucur că îți place!
   Lasă lipsa curajului sau a mai știu eu ce! Îndrăznește! Toate aceste, bombastic numite, proiecte, sunt de fapt acțiuni care au menirea de a ne ajuta pe noi. Iar tu faci parte din acest “noi” ❤ Te aștept cu drag să ni te alături! Îți stau la dispoziție pentru orice detaliu ?

  1. Mulțumesc! Te așteptăm cu mare, mare drag să ni te alături! Când poți și ai inspirație. Nu este un angajament obligatoriu, ne oferi o poveste când poți tu! Eu îți stau la dispoziție pentru orice ❤
   O zi minunată să ai!

 1. Multă baftă în tot ce faci, Mona!
  Vreau și eu pe undeva prin zona asta a scrisului, să fac, să zic ceva, să mă dumiresc întâi cu grupurile și paginile, că-s încurcate în mintea mea acum și timpul – puțin 🙂 Până atunci te urmăresc și îți țin pumnii, fără literatură nu cred că se poate 🙂

  1. Mulțumesc tare mult, Issabela! Că îmi ești! Eu sper să ni te alături și tu când ai timp și inspirație! Privim acest proiect ca pe o bucurie, o joacă, așadar nu e stres sau termene limită, doar noi și plăcerea de a scrie când putem. Și sperăm ca până la sfârșitul anului să adunăm destul material pentru a-i putea da și forma tipărită. Ar fi frumos ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *