Arheologie Radio Tv la Miercuri Descoperim

Astăzi la Miercuri descoperim am ales un blog cu totul și cu totul aparte. Eu îl urmăresc de multă vreme și este o reală plăcere să îi răsfoiesc postările. Nu întâmplător am decis să vi-l prezint azi, 1 Mai. Veți vedea imediat de ce.

Astăzi descoperim Arheologie Radio Tv!

Descrierea este simplă: Istoria programelor radio-tv din România. Și alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți… În spatele acestor cuvinte însă stă multă muncă, pasiune și dăruire. Pentru a ne oferi nouă amintiri ori ocazia să vedem cum era…

Vă invit, prin intermediul blogului Arheologie Radio Tv, să răsfoiți numărul 18(84) din Cutezătorii, apărut la data de 1 Mai 1969!

Revista o puteți răsfoi sau citi AICI


Asta a fost Miercuri descoperim de săptămâna aceasta. Sper că v-a plăcut!

Pozele sunt preluate de pe blogul Arheologie Radio Tv, drepturile aparținându-i în totalitate

15 thoughts on “Arheologie Radio Tv la Miercuri Descoperim

    1. Este, da! Chiar mi se pare foarte interesant să le descopăr. Mă bucur că le mai are și are și răbdare să ni le arate ?

    1. Daaa! Noi am găsit în casa unde ne-am mutat, pitite strategic, teancuri de reviste din anii 70-80. În franceză, bineînțeles. Le consider comori ?

  1. Din Franța, prin anticariate se mai găseau Pif-uri și mă bucuram tare când fratele meu mai mare îmi aducea. Dar am crescut cu „Arici Pogonici”, „Minitehnicus”, „Luminița” și … „Cutezătorii”. Dacă este ceea ce cred eu, mă bucur foarte mult pentru descoperire. Mulțumesc! Acum intru să văd.

    1. Sper că v-a plăcut descoperirea! Da, Pif țin minte și eu și Arici Pogonici 🙂 O zi minunată să aveți!

    1. Așa e! Eu cred că de la tine l-am descoperit, dacă nu mă înșel. Tare îmi place să îl răsfoiesc uneori.

  2. Ce descoperire frumoasa si plina de nostalgie! M-ai transpus in copilarie, cand citeam pe ascuns din revistele adultilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *