Recenzii nescrise

Cum se savurează Palatul de Vanile de Otilia Dima

Tura-dura-mura-mira-pic-pic

Rostiți formula magică și pășiți în Palatul de Vanilie!

Bine ați venit în Palatul de Vanilie – Carte de povești-n bucate!

Cartea Palatul de Vanilie de Otilia Dima este o invitație la joacă. Un îndemn adresat părinților de a transforma o activitate obișnuită, gătitul, în amintiri care vor dăinui toată viața. Orice bucătărie poate deveni un palat de vanilie, iar alături de copiii noștri să pregătim, nu doar o masă gustoasă, ci devărate povești.

Otilia o are alături pe Prințesa blonduță și împreună se joacă cu ingredientele. Facem cunoștință cu brioșa somnoroasă, ne jucăm de-a v-ați ascunselea cu legumele, facem vrajo-povești și descoperim rețete ușoare și sănătoase pentru copiii pofticioși, dar și mofturoși.

Îndemn de a comanda cartea.
Dați click pe poză

Cum ar fi ca bucătăria să se transforme în Bucătăria unui Palat de Vanilie unde miroase, cum altfel, a vanilie. Un loc plin de veselie unde te poți juca în voie cu făina. Unde roșiile sunt vesele, dovleceii simpatici, ardeii sunt cei mai buni dansatori, orezul prietenos… (…) Nu-i așa că ar fi un loc minunat unde îți vine să gătești și să tot povestești?

Palatul de Vanilie – Otilia Dima

Este o carte savuroasă, pe care am parcurs-o cu zâmbetul pe buze. Deși eu stau foarte puțin în bucătărie, am încercat să îmi implic copiii și i-am invitat la o poveste.

Am ales din cele paisprezece rețete prezentate în carte, să intrăm în povestea Bruschetelor elegante. Am gătit râzând, chiar dacă la final micii mei năzdrăvani nu au vrut să guste ce am făcut. 🙂

Dar așa se savurează Palatul de vanilie! Cu povești și bună dispoziție!

O carte pentru copiii mari și mici, după cum spune autoarea. O carte de povești-n bucate, asta este Palatul de Vanilie.

Ce spuneți? Vă puneți șorțul de povestitor, boneta plină cu zâmbete și intrați în lumea ei? Familia Deget, domnul Păstrăv, Avocado cel înfumurat , Sfecla pasionată de chimie sau Șnițelele supărate de abia așteaptă să le citiți povestea!

“A fost odată ca niciodată… și de aici o lume întreagă se deschide. O lume frumoasă, care celor mici le este atât de dragă. Și poveștile pot fi spuse oriunde, chiar și în bucătărie.
Poftă bună și multă imaginație!”

Așa am savurat eu cartea Palatul de vanilie de Otilia Dima. O carte pentru copii și pentru părinții dornici să creeze amintiri cu iz de poveste și mese delicioase! Voi oare cum o veți savura?

⭐ Steluța nescrisă

Sunt mici erori de tehnoredactare pe parcursul cărții, dar asta nu m-a oprit să savurez această carte cu adevărat. Iar acest lucru vă îndemn și pe voi!


Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

55 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *