Miercuri descoperim

Maria Neagu la Miercuri descoperim

Cei care mă urmăriți pe pagina de Facebook știți că am un proiect, drag mie, Miercuri descoperim. În fiecare zi de miercuri îndemn la a fi descoperiți oameni talentați. Bloguri, pagini de facebook sau alte proiecte în care sunt implicați.

Am decis să preiau această inițiativă și aici pe blog. Să vă invit și pe voi ca Miercuri să descoperiți! Astăzi o vom descoperi pe Maria Neagu.

Maria Neagu la Miercuri descoperim

Maria este un artist. În adevăratul sens al cuvântului. Scriitoare și artist plastic, Maria ne oferă bucăți din colțul ei. Un colț plin de frumos. Despre calitatea scriiturii ei și despre proiectele literare care le pregătește cu multă dăruire, am să vă vorbesc altă dată. Azi vreau să descoperim împreună Maria-artistul. Să pătrundem în Atelierul Mariei- pagina de facebook!

Să îți povestesc cum am plecat pentru prima oară la drum: cu nimic în rucsac și cu niciun plan. Am considerat că eu însămi eram suficientă. Cu cât mă afundam, am realizat că înainte de a fi plecat, era de preferat să fiu pregătită, și anume să vreau cu adevărat acea experiență. După mult timp am înțeles că doar o minte liniștită poate să îmi aducă bucurie în suflet și iubire infinită.

Maria Neagu

Haideți să o descoperim și să ne bucurăm împreună de frumosul pe care Maria ni-l oferă prin munca și dăruirea ei!

Arta mea este acolo unde sufletul meu este, acolo unde timpul nu ține cont de cele trei linii drepte (cu sensul de ceas), unde dorul de mine însămi mă însoțește la fiecare pas, unde brațele mele pot îmbrățișa cu toată puterea, unde mâinile mele pot ajuta pe cei care au nevoie de mine, unde ochii mei se întristează pentru a se bucura din nou, unde corpul simte prin toți porii energia celestă.

O, bietul meu suflet se găsește în străfundul pământului bând din apa râului Lethe ori pe vârful muntelui, în căutarea răbdării. Și toate acestea pentru a mă întoarce printre semenii mei și a mulțumi Bunului Dumnezeu pentru agerimea din ochi, pentru mersul meu încetișor, pentru iscusimea mâinilor, pentru întoarcerea mea acasă.

Maria Neagu, pseudonim literar N. Marianne

Despre asta este Miercuri descoperim! Despre a descoperi oameni dăruiți și pasionați. Vă îndemn să intrați și pe pagina de Facebook, Atelierul Mariei (am pus link la începutul articolului) și să vă lăsați încântați de operele Mariei!

De asemenea, pe Maria o puteți descoperi și în grupurile Facebook pe care le administrează:

BEING IN5PIR̶E̶D̶❥ ( N. Marianne and friends )

FACE@BOOK ( N. Marianne’s feuilleton)

Sper să vă placă acest proiect și împreună să ne bucurăm de oamenii din jurul nostru!


Toate pozele le-am preluat de pe pagina de Facebook, Atelierul Mariei, drepturile aparținându-i în totalitate Mariei Neagu

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

56 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *