Decizia Kärcher

Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce anume m-a bucurat cel mai mult în ultimii ani, aș răspunde fără să stau pe gânduri: decizia. Decizia de a ne muta la casă.  Am făcut-o cu un an înainte de a înțelege pe deplin ce binecuvântare poate fi să ai propria curte, mai ales când ai doi copii mici, însă și ce bucurie e să inspiri culoare și liniște oricând îți dorești.

Ne-am imaginat frumosul, ca toată lumea. Am calculat bine hotărârea, cu avantaje și dezavantaje. Fiind oameni ai asfaltului de când ne știam, crescuți în apartamente, luminoase și spațioase, dar simple apartamente, această schimbare ne încânta peste măsură. Ce nu am luat în calcul deloc, a fost curățarea curții și a terasei, a exteriorului practic. 

Iar prima toamnă a fost un șoc! Frunze moarte peste tot. Scările de la veranda casei s-au transformat într-un maro pământiu. Oricât măturam și dădeam cu mopul, nu reușeam să elimin murdăria. Mai ales cea înfiltrată între rosturi. Aleea din fața garajului un dezastru! Mașina…tac! Podeaua terasei, o nebunie! Iar dacă e să vorbesc despre minunata mea verandă, pe care am adorat-o de la început, vai! Am să revin la ea. Acum vreau să vă zic altceva.

Odată cu venirea primăverii, am descoperit partenerul perfect!

Este vorba despre gama de aparate de spălat cu presiune de la Kärcher! M-am documentat de data aceasta cu mare, mare, atenție și m-am aliat cu un model care se mulează perfect pe nevoile noastre!

Personal aș pune poza lui pe brelocul cheilor tuturor caselor. Când cineva se gândește: “Vai, ce frumos ar fi să avem casa noastră!” și chiar o cumpără, după semnarea actelor să primească acest îndemn: Poftim cheile, dar înainte de orice mergeți și achiziționați un aparat de spălat cu presiune Kärcher!

El este vedeta și partenerul meu! Haideți să vi-l descriu în detaliu!

karcher

 

A.Conexiune Bluetooth pentru aplicația Kärcher Home & Garden 
B. Pistol de pulverizare Smart Control și lance de pulverizare Multi Jet 3-în-1 și modul Boost pentru putere suplimentară pentru a combate murdăria
C. Sistemul Karcher Plug ‘n’ Clean 

Să o iau cu începutul. K5 Smart Control este un aparat de curățat inovator, cu o putere foarte mare. Se apropie foarte mult de vârful de gamă, aparatul K7 Smart Control. Și un lucru pe care l-am considerat extrem de util, este destinat pentru utilizare frecventă.

Ca în orice relație de parteneriat, prima impresie contează. Are o formă ergonomică și este foarte ușor de transportat. Sistemul pe roți și mânerul telescopic sunt categoric un plus! Pistolul de puverizare se detașează și pornește foarte ușor și are și un sistem de blocare pentru protejarea celor mici. Să nu cumva să îl pornească copilul din greșeală. Ceea ce este excelent pentru mine!

În spatele aparatului sunt aranjate foarte bine restul elementelor. Pe un tambur cu manivelă e amplasat furtunul de înaltă presiune, cu o lungime de 8m, iar într-un compartiment special, protejat de o plasă de siguranță se află cablul de alimentare, de 5 metri lungime.

În concluzie, toate sunt bine puse la locul lor și asta face foarte facilă manevrarea lui. Să nu uit să vă mai zic de puterea pe care o are, înainte de a trece la caracteristicile și mai WOW. În detaliile tehnice sunt trecute mai multe cifre, câți bari, câți wattzi, câți litri pe oră. Pentru mine a contat să înțeleg la ce mă ajută asta în practică. Deci imaginați-vă că o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați este curățată perfect cu ajutorul aparatului de spălat cu presiune K5 Smart Control în mai puțin de o oră!

APC-ul, pardon, ABC-ul partenerului meu Kärcher

După cum cred că v-ați dat deja seama, toată gama de produse de spălat cu presiune este foarte bună! Kärcher nu mai are nevoie de prezentare ca brand, așadar era normal să fiu mulțumită, indiferent ce model alegeam. Dar, cu toate acestea, recunosc, conexiunea Bluetooth pentru aplicația Kärcher Home & Garden și pistolul de pulverizare cu afișaj LCD și butoane pentru reglarea presiunii sau pentru dozarea soluției de curățare mi-au smuls un WOW! Mai pe românește, m-au cam lăsat cu gura căscată.

👉 Primul pas e să descarci aplicația Kärcher Home & Garden pe telefonul tău mobil!

👉 O pornești și te conectezi. Dacă e nevoie, îți creezi un cont.

👉 Scanezi codul QR inclus și astfel dispozitivul de curățare va fi înregistrat și pe urmă urmezi instrucțiunile.

Pont unu: Aparatul poate fi înregistrat și pe baza numărului de piesă și de serie. Ambele numere se găsesc pe plăcuța de caracteristici!

Pont doiTrebuie să ne asigurăm că Bluetooth-ul este activat pe telefon, înainte de a cupla pistolul de înaltă presiune 🙂 Dar, e bine de știut că se poate realiza conexiunea și mai târziu. 

APC este acronimul pentru consultantul inteligent în aplicații al lui Kärcher, dar cum bine e specificat pe site-ul companiei, ar putea tot la fel de bine însemna „Întotdeauna o plăcere de a curăța”. Practic, aplicația, pe lângă funcția de comandă a aparatului prin intermediul ei, ne oferă și următoarele:

 • Informații despre montaj și punerea în funcțiune
 • Sfaturi și trucuri
 • Asistență detaliată în cazul defecțiunilor
 • Informații despre domeniile de aplicare cu tips & tricks pentru diferitele zone cu curățare
 • Conexiune la Centrul de service Kärcher.

Pe mine m-a cucerit însă și Ecranul LCD al pistolului de pulverizare și Multi Jetul 3 în 1

Acest detaliu face parte din tehnologia inovatoare cu care ne-a obișnuit deja echipa companiei. Ei chiar asta fac, inovează continuu! Chiar dacă am amintit de aplicație este logic că pistonul de înaltă presiune poate fi acționat și prin comandă directă. De fapt, am și amintit de asta și faptul că are și funcție child lock.

Dar ce e cu adevărat inovator este că grație ecranului LCD, avem acces la controlul nivelului de presiune a apei! Sunt trei nivele și, credeți-mă, contează foarte mult pe care îl folosești. Toate domeniile de utilizare sunt vizibile și astfel putem să adaptăm cu ușurință presiunea, cu ajutorul sistemului rotativ Multi Jet-ul 3 în 1 și în funcție de suprafața pe care o avem de curățat, bineînțeles.  

De exemplu podeaua terasei care este din lemn o curăț cu o presiune la nivel mediu. Pentru scările verandei, care sunt din piatră, și fațada casei am nevoie de nivel hard pentru a reuși să curăț în profunzime și perfect.

Pe ecran mai sunt afișate: 

 • funcția BOOST care este o putere suplimentară ce crește eficiența de curățare și economisește timp. 
 • Tipuri de jet: jet plat, substanță de curățare, freză pentru murdărie
 • Conexiunea Blutetooth și starea semnalului
 • Starea acumulatorului
 • Treaptă pentru substanța de curățare

Da, inclusiv detergentul PLUG ‘N’ CLEAN poate fi dozat și e foarte ușor de atașat aparatului, câștigând astfel foarte mult timp.

Când locuiești la casă povestea nu se scrie doar în interior. Fiecare detaliu contează. Iar când vrei să ai parte de curățenie igienică și în afara casei, este cât se poate de clar că ai nevoie de aparate de curățat inovatoare. Partenerul meu mă ajută inclusiv să îmi spăl mașina, care credeți-mă uneori o simt ca pe o a doua casă!

Întoarce-mă

DOMENII DE INTREBUINTARE: Biciclete, Pentru curățarea aparatelor și a uneltelor de gradinărit, Mobilier de gradină /terasă /balcon, Pentru curățarea gardurilor, aleelor de grădină sau a pavajelor, Pentru curățarea motocicletelor și a scuterelor, Pentru cuățarea autoturismelor, Pentru curățarea scărilor exterioare și a aleelor mai mari de grădină, Pentru curățarea vehiculelor de dimensiuni medii, Pereți de grădină și ziduri de piatră. (Sursa: kaercher.com)

Vă spuneam la început că voi reveni la veranda mea iubită. Chiar am adorat-o de prima dată când am văzut-o. E o prelungire a casei, din pereți de sticlă. E o încântare să mă bucur de lumina naturală toată ziua, să am toată curtea în raza mea vizuală și chiar o simt ca pe un loc de suflet. Asta până când a fost vorba să o curăț! Însă eu m-am folosit de un nou as Kärcher din mânecă. 

Toate aparatele de spălat cu presiune au și accesorii!

La final, după mai bine de doi ani de locuit la casă, dacă m-ar întreba cineva ce anume m-a bucurat cel mai mult în ultimii ani, aș răspunde fără să stau pe gânduri: decizia. Decizia de a apela la un brand german cu tehnologie inovatoare pentru a face curățenia care contează și în exterior! Decizia Kärcher datorită căreia mi-am descoperit partenerul perfect când vine vorba de curățenie!

#ocartenescrisa

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

Sursa imagini: kaercher.com, pagina de Facebook și Instagram a sponsorului.

Gifuri: giphy.com  (@xavieralopez )

11 thoughts on “Decizia Kärcher

 1. Doamne, nu te dezici de menirea ta de povestitor! Felicitări, Mona ❤️ Chiar ai pus bine în valoare caracteristicile aparatelor Karcher care ne sunt de un real folos și în casă, și în jurul casei ❤️

  1. Îți mulțumesc din suflet, Diana! ❤ Da, am și eu un aspirator de la ei, nu s-a potrivit în context să îl folosesc, dar îl ador! Chiar recomand brandul cu toată convingerea!
   Te puuuup! 😘🤗

 2. Wow, un super articol! Îmi place mult tot: prezentarea, grafica, povestea ! ❤️ Si, cu siguranță Karcher își merita renumele.

  1. Îți mulțumesc mult, Dana! Da, chiar își merită și îl recomand! Folosesc produsele lor și sunt foarte mulțumită. Te pup cu drag!

 3. Mona, dragă, de câte ori citesc articolele tale este ca și când mi le-ai povesti cu vocea ta calmă, de povestitor. Așa a fost și acum, ai transformat un aparat într-o poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *