Jurnal nescris și SuperBlog

superblog

Astăzi am revenit la jurnalul nescris. Am lipsit, deși am fost prezentă. O parte dintre voi știți că primăvara aceasta am luat decizia de a intra din nou în competiția SuperBlog. Iar despre ce înseamnă acest concurs pentru mine, cred că nu mai e cazul să spun.

Am scris la toate probele, am muncit, m-am dat iar pe caruselul emoțiilor și am terminat în clasamentul final pe locul 6. Da, prima dată când nu sunt pe podium! Însă e foarte bine și așa. 

La SuperBlog nimeni nu pierde! Dacă vrea să învețe.

Și eu am învățat din nou lucruri noi. Am fost nevoită să cresc nivelul tehnic. Din punctul meu de vedere, s-a ridicat ștacheta mult prea mult. Îmi place să cred în continuare că mai important e conținutul, decât vizualul. Dar lucrurile se schimbă și cum ni s-a zis de nenumărate ori, participarea nu e obligatorie. Deci zic și eu ca să nu tac, cum ar veni.

Am câstigat și trei premii întâi. M-am bucurat.

 • 500 de lei de la Frisomat
 • Un voucher în valoare de 300 lei de la Farmec
 • Aparat de spălat cu presiune K Mini de la Kärcher

Am și pierdut puncte pe nedrept, însă nu am avut ce face, nici măcar crezută nu am fost. M-am supărat. Accept să nu fiu cea mai bună, chiar nu sunt!

Dacă ați vedea ce bloggeri talentați am avut lângă mine, tot respectul!

Dar nu suport nedreptatea și nici când mi se vorbește cu superioritate, lăsând clar să se înțeleagă că nu am cum să am dreptate. Atunci sufăr și mă doare. Dar învăț. Dreptatea nu e a celor învinși, nu-i așa?

După cum ziceam, în SuperBlog nimeni nu pierde! Dacă vrea să învețe.

Mă gândesc că a fost frumos până la urmă. Mi-am domolit dorul și am reîntâlnit oameni super faini, cărora le mulțumesc mult!

Mi-am testat din nou limite, am reușit să scriu după un program și am descoperit lucruri extrem de utile.

Le mulțumesc organizatorilor pentru tot efortul depus și vouă celor care mi-ați fost alături! A contat enorm!

Afară e primăvară. Cireșul îmi e în floare, narcisele mi s-au scuturat. Și pe stradă miroase a liliac. E renașterea de care uităm noi ca oameni, adesea. E minunea care pe mine mă face să merg mai departe zi de zi.

Citesc ASTA și mă bucur. Petru e un scriitor care mă încântă mereu. Mai ales când atinge genul SF.

Ascult asta și îmi rămâne să nu uit să zâmbesc, chiar dacă mai rar.

#ocartenescrisa

13 thoughts on “Jurnal nescris și SuperBlog

 1. Felicitări pentru parcurs. Mi-a plăcut să fim din nou împreună și să câștigăm împreună.
  Vizualul tău este foarte frumos și nu de acum. Am învățat multe de la tine.
  Da, nedreptatea doare, dar ne călește. Și învățăm să fim selectivi.
  Te îmbrățișez cu drag.

  1. Și mie mi-a fost tare drag! Nedreptatea e greu de înghițit, dar trece. Mai ales când e vorba despre un astfel de context. Și eu te îmbrățișez și îți mulțumesc mult că mi-ai fost alături!

 2. Acum m-am uitat si eu la clasament. Felicitari! Cred ca toti puteti fi considerati castigatori, mai ales ca am vazut diferente foarte mici la punctaj acolo in top ten. Tu ai si continut, si aspect.

  1. Da, și eu cred că toți finaliștii sunt câștigători! Îți mulțumesc mult, Ana! Mai ales că ai continuat să-mi fii și pe parcursul concursului! Te pup!

 3. Bravo Mona, s-a ridicat nivelul tehnic dar te-ai descurcat foarte bine, pastrandu-ti si stilul autentic. Mi-a plăcut la nebunie articolul la Frisomat, Cashclub si cam tot ce am apucat sa citesc. Aștept sa citesc noi articole, in stilul tau autentic si inconfundabil

  1. Îți mulțumesc, Oni dragă! Mai ales pentru că mi-ai fost și îmi ești! Ai grijă de tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *