superblog
Nescrisele mele

Jurnal nescris și SuperBlog

Astăzi am revenit la jurnalul nescris. Am lipsit, deși am fost prezentă. O parte dintre voi știți că primăvara aceasta am luat decizia de a intra din nou în competiția SuperBlog. Iar despre ce înseamnă acest concurs pentru mine, cred că nu mai e cazul să spun.

Am scris la toate probele, am muncit, m-am dat iar pe caruselul emoțiilor și am terminat în clasamentul final pe locul 6. Da, prima dată când nu sunt pe podium! Însă e foarte bine și așa. 

La SuperBlog nimeni nu pierde! Dacă vrea să învețe.

Și eu am învățat din nou lucruri noi. Am fost nevoită să cresc nivelul tehnic. Din punctul meu de vedere, s-a ridicat ștacheta mult prea mult. Îmi place să cred în continuare că mai important e conținutul, decât vizualul. Dar lucrurile se schimbă și cum ni s-a zis de nenumărate ori, participarea nu e obligatorie. Deci zic și eu ca să nu tac, cum ar veni.

Am câstigat și trei premii întâi. M-am bucurat.

  • 500 de lei de la Frisomat
  • Un voucher în valoare de 300 lei de la Farmec
  • Aparat de spălat cu presiune K Mini de la Kärcher

Am și pierdut puncte pe nedrept, însă nu am avut ce face, nici măcar crezută nu am fost. M-am supărat. Accept să nu fiu cea mai bună, chiar nu sunt!

Dacă ați vedea ce bloggeri talentați am avut lângă mine, tot respectul!

Dar nu suport nedreptatea și nici când mi se vorbește cu superioritate, lăsând clar să se înțeleagă că nu am cum să am dreptate. Atunci sufăr și mă doare. Dar învăț. Dreptatea nu e a celor învinși, nu-i așa?

După cum ziceam, în SuperBlog nimeni nu pierde! Dacă vrea să învețe.

Mă gândesc că a fost frumos până la urmă. Mi-am domolit dorul și am reîntâlnit oameni super faini, cărora le mulțumesc mult!

Mi-am testat din nou limite, am reușit să scriu după un program și am descoperit lucruri extrem de utile.

Le mulțumesc organizatorilor pentru tot efortul depus și vouă celor care mi-ați fost alături! A contat enorm!

Afară e primăvară. Cireșul îmi e în floare, narcisele mi s-au scuturat. Și pe stradă miroase a liliac. E renașterea de care uităm noi ca oameni, adesea. E minunea care pe mine mă face să merg mai departe zi de zi.

Citesc ASTA și mă bucur. Petru e un scriitor care mă încântă mereu. Mai ales când atinge genul SF.

Ascult asta și îmi rămâne să nu uit să zâmbesc, chiar dacă mai rar.

#ocartenescrisa

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *