La mulți ani cu aduceri aminte și speranță

În ultima zi de decembrie, printre arome îmbietoare și aburii care fac capacele oalelor să danseze, gândul ți se întoarce cu un an în urmă. Fie că ești persoana care se rătăcește în nostalgie în mod regulat, fie că nu, sfârșitul unui an vine întotdeauna cu aduceri aminte.
Îți amintești de promisiuni rostite și respectate pe jumătate. De speranțe șoptite care au zburat pe nesimțite pe lângă tine. De multe liste făcute, corectate și rescrise, dar care le-ai uitat într-un colț de sertar.

Anul care vine, vine oricum. Va fi bun, va fi rău? Fiecare dintre noi vom vedea. Putem să sperăm, să visăm și să promitem că nu uităm. Să nu uităm să fim buni nu doar în preajma sărbătorilor. Să nu uităm să trimitem gânduri bune și să dăm un semn de viață oamenilor dragi chiar dacă va fi o zi obișnuită. Și să nu uităm că indiferent ce ne așteaptă în noul an, norocoși vom fi dacă mai putem spera la viitorul care va veni. Să fim doar sănătoși!

Anul trecut spuneam că a fost Anul cunoașterii pentru mine. 2018 a fost al sedimentării cunoștințelor acumulate și un an în care am trasat clar definiția mea. E doar o linie pe nisip, e adevărat, dar nisipul se continuă cu marea mea iubită. Cu infinitul și necunoscutul. Cu frumosul și viața însăși.

Căsuța mea virtuală mi-a adus atâtea bucurii încât am denumit-o acasă cu toată inima. Iar acasă al meu s-a mulat perfect pe toate literele așternute aici. Îmi doresc să cresc și să fac să fie în continuare așa. Deoarece asta sunt. Cuvinte scrise împletite cu emoție și adevăr. Cartea mea nescrisă se scrie pe zi ce trece. Și va continua și anul viitor. Sper cu voi în continuare alături.

Vă doresc un An Nou plin de culoare, de trăiri, de râs, de iubire. Preaplin de tot ce gândurile nu mai îndrăznesc să ofteze!

La mulți ani!

13 thoughts on “La mulți ani cu aduceri aminte și speranță

  1. Cartea mea a scris-o Domnul, înca din Eden, când Eva gustase fructul, pomului de lemn. Amagita înselata de siretul sarpe, ascultând a sale soapte…fructe blestemate. Însa Tatal Creatorul, bun si milostiv, ne-a oferit Salvatorul, drumul l-a deschis. Cine vrea acuma poate, sa guste din Pom, are roadele gustoase, si te creste…Om !
    La Multi Ani binecuvântati ! Multe roade îmbelsugate, sa dea lumii sanatate !

    1. Mulțumesc, Em! Sper să țin bine de “corn” și să nu îmi scape din mâini ?
      La mulți ani!!! An Nou plin de noi pași spre noi și spre tine! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *