Lifespiration sau curajul din noi

Sunt o mare admiratoare! Am afirmat asta de foarte multe ori. Admir frumosul, binele, ajutorarea. Toate cuprinse în oameni și cu precădere în femeile pe care le prețuiesc. Să fii femeie este o bucurie, să ai curajul să recunoști asta este divin! Da, avem nevoie de curaj! Curaj să ne vedem, curaj să ne acceptăm, curaj să ne trăim viața cu adevărat și, mai ales, curaj să ne admirăm! Astfel, ajungem să inspirăm, lăsându-ne inspirate la rândul nostru.

Lifespiration

Lifespiration sau curajul din noi

Am descoperit acest cuvânt, care exprimă atât de multe, lifespiration, pe  https://answear.ro/ și imediat l-am asociat cu curajul despre care vorbeam. Și am să vă zic îndată de ce.

Acum ceva vreme am decis să am un rol în viața mea. Poate vi se pare bizară această afirmație, însă este cât se poate de autentică. Viața se trăiește oricum, însă pentru a avea o viață întocmită pe propriile tale reguli, trebuie să fii prezentă și să îți interpretezi rolul cu toată convingerea. Pentru că, în definitiv, rolul este unul simplu: Fii tu, unică și reală! Zi de zi. În fiecare zi.

De la decizie la faptă a durat un pic, însă am avut curajul să iau decizia! Și asta nu este deloc puțin! Dar cum am ajuns totuși să  acționez? Cine m-a inspirat? Sau, mai bine zis, pe cine am auzit în sfârșit, când mi-a spus: Lifespiration starts here!”, acum și cu tine?

Mirarea. Admirația. Exemplul. Toate la feminin.

Ați citit bine. Aceste trei reacții exprimă sursa mea de inspirație. Le-am trăit pe fiecare, pe rând, când am întâlnit femei puternice în calea mea. Și toate împreună întregesc evoluția mea ca om, ca femeie. 

M-am mirat de succesele unor persoane. Am înțeles cum le-au obținut uneori, alteori am fost nedumerită. M-am bucurat mult sau mai puțin pentru ele, să fiu complet sinceră. Dar a venit momentul evoluției mele și am început să le admir. Am admirat curajul care le caracteriza. Și am decis să le iau exemplul. Le-am lăsat să mă inspire spre propriile mele reușite.

Întoarce-mă

CONCURS INTERNAȚIONAL DE CREAȚIE VIZUALĂ Exprimă printr-o fotografie sau un video sursa inspirației tale, postează pe Instagram și poți câștiga 5000 Lei! Știai că până și cea mai simplă fotografie sau video te poate motiva să lupți până la capăt, în fiecare zi? Pune-ți creativitatea la treabă și fii o sursă de inspirație pentru ceilalți! Lifespiration starts here!

Recent a fost lansat CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE CREAȚIE VIZUALĂ, după cum ați văzut în imaginea de mai sus. Aflați toate detaliile, inclusiv ce premii puteți câștiga, aici: https://www.lifespirationstartshere.answear.ro/

M-am mirat de capacitatea unor femei să facă atât de bine totul. Să fie mame iubitoare, soții fericite, femei împlinite. Le-am admirat și mi-am plâns mie de milă. Însă, nu m-am lăsat doborâtă, ci m-am așezat cu mintea deschisă, plină de energie și curaj, alături de ele și am început să le văd ca pe un exemplu. M-am lăsat inspirată de ele  și mi-am însușit câteva obiceiuri care m-au ajutat să devin versiunea mea cea mai bună. Am devenit mama, soția și femeia perfectă în viața mea. Cu bune și cu rele. Eu.

Cred că atunci am auzit cel mai clar: Lifespiration starts here!”, acum și cu tine!

Cu toate acestea, obiceiul cel mai dificil pe care a trebuit să îl deprind a fost să îmi admir feminitatea și să mă las inspirată de ea. Da, feminitatea mea, nu a miilor de femei minunate din jurul meu! De ce nu m-am mai întors la ele pentru inspirație? Deoarece fiecare suntem diferite. Trăsăturile, armonia formelor, liniile corpului nu ne sunt aceleași. Dar toate suntem frumoase! Iar atunci când avem curajul să recunoaștem asta, pornim într-o călătorie magică, înspre noi!

ANSWEAR.ro m-a inspirat să mă bucur de călătorie, nu doar de destinație. Zi de zi. În fiecare zi.

Primul pas l-am făcut când am intrat pe https://answear.ro/h/rochii-rosii.html, pentru a-mi căuta o rochie. Câți dintre voi oare nu cunoașteți pasiunea mea pentru culoarea roșie și pentru rochii? Dintre cei care îmi sunteți, sigur nu mai este nimeni! Vouă, celor care îmi veți fi de acum înainte, vă spun că sunt înnebunită după amândouă! 

Doar că am un defect. Pardon, o particularitate! Nu sunt fotomodel! Da, nu râdeți! Deoarece în evoluția mea, când eram încă încremenită în mirare și complexe, nu am crezut că aș putea vreodată purta o rochie care să mi se potrivească. Chiar credeam că trebuie să arăți perfect pentru a îndrăzni să îți cumperi haine online. Că cel mai probabil nu mi s-ar potrivi, nu ar sta bine pe mine.

Până ce am îndrăznit o dată! Mi-am îmbunătățit garderoba și mi-am înnoit admirația. A fost începutul drumului spre curaj. Curaj care, veți vedea, mă inspiră zilnic! Și va putea să o facă și pe voi! Chiar v-am pregătit o surpriză pentru a vă veni în ajutor, un ceva care să vă fie inspirație zi de zi. În fiecare zi. Să vă fie 💃 #lifespiration 💃

Dar înainte de a vă arăta despre ce este vorba, iată câteva inspirații oferite de ANSWEAR.ro

WE ARE THE ANSWEAR

  • Pe site-ul answear.ro găsim mai mult de  80000 de produse – haine, pantofi și accesorii de la peste 400 de branduri internaționale de fashion de top.
  • Avem de ales dintr-o gamă variată de colecții pentru femei, bărbați și copii, astfel putem cumpăra pentru toată familia rapid, în siguranță și din confortul casei noastre.
  • Ne putem folosi și de informațiile despre ultimele tendințe în modă, answear.ro lucrând îndeaproape cu stiliști, bloggeri și experți fashion pentru a ne oferi inspirație fără limite.
  • Livrarea este rapidă: produsele comandate până la ora 16:00 se încearcă să fie livrate în 48 de ore.
  • Oferă cumpărături fără riscuri, „Cumpărături inutile” fiind un concept străin pe answear.ro – se pot returna cu ușurință produsele comandate în termen de 30 de zile de la data livrării.
  • Pentru comenzile de minimum 200 de lei se asigură livrare și retur gratuite, astfel putem proba fără nicio problemă produsele comandate și să ne asigurăm că sunt exact ce ne-am dorit.
  • Ne putem înscrie gratuit în Answear Club, un program de loialitate, prin care acumulăm puncte AC la fiecare comandă plasată, pe care le putem folosi la următoarele comenzi pentru a scădea prețurile produselor chiar și cu 50%.
  • Answear.ro crede în inspirație, vise împlinite și emoții pozitive!

Vă îndemn să aveți curaj! Mirați-vă, admirați-le și luați exemplu de la toate femeile minunate din viața voastră! Aveți încredere să vă alegeți rochia potrivită care să foșnească de drag pe voi și călcați ferm pe drumul vostru. Fie că o faceți într-un pantof cu toc sau vă definește mai bine unul sport ales de pe https://answear.ro/h/ghete-adidas.html, mergeți cu bucurie și curaj mai departe! Lăsați-vă inspirate și deveniți inspirație la rândul vostru!

Eu mi-am pregătit inspirația, #lifespiration, pentru tot anul care vine. Pentru fiecare lună. Pentru fiecare zi.

Și asta este și surpriza pe care v-am pregătit-o! După cum vă ziceam admir frumosul, binele, ajutorarea. Și cred că fiecare avem nevoie de Lifespiration sau curajul din noi! Iar posibilitățile sunt infinite! Printre care și inspirația mea. Dacă doriți Calendarul Lifespiration starts here, vi-l ofer cu bucurie! Descărcați-l cu curaj!

⬇️⬇️⬇️

Ia-ți doza de inspirație și motivație pentru viața de zi cu zi!

#ocartenescrisa

Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2021.

Sursa imaginilor: answear.ro

Editare: Canva.com

Related Posts

13 thoughts on “Lifespiration sau curajul din noi

  1. Draga Mona, nu putea sa fie altfel articolul tau, decat matase fina. Esti o inspiratie pentru mine si ai un stil inegalabil. Cuvintele tale mangaie. Ce calendar sic ai facut!!! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *