Mă simt altfel. Sunt altfel

De la o vreme încoace am început o perioadă a schimbărilor. Sper eu în bine. De fapt nu sper, știu că așa sunt. Lucrez cu mine și pentru mine. Am renunțat în sfârșit la obiceiuri nocive și am decis să îmi schimb multe perspective. Am început chiar să meditez atunci când am nevoie, chiar dacă o fac ghidată de mine și de credință.

Mă simt altfel. Sunt altfel.

Aveam obiceiul să mă stresez inutil. O stare de anxietate continuă. Că nu reușesc să duc la bun sfârșit ce mi-am propus. Că poate am luat decizii pripite sau greșite. Că nu îmi setez obiective mai clare.

Dar am renunțat. Am decis să fiu și atât. Și doar pentru mine și ai mei. Voi lipsi din online mult. Voi posta pe Instagram și astfel va ajunge și la voi, cei care mă urmăriți pe Facebook.

De asemenea vă invit să vă abonați să primiți articolele pe mail dacă doriți. Găsiți căsuța de abonare în josul paginii. Aici voi publica cât de des voi putea, însă doar lunea, iar pe ocartenescrisa.ro joia, atunci când voi avea o carte despre care voi dori să scriu.

Lucrez la un proiect amplu pe care sper să îl finalizez în câteva luni și care va schimba cu adevărat în bine activitatea mea.

Vă mulțumesc tuturor că mi-ați fost și îmi sunteți! Să fiți bine!

Related Posts

7 thoughts on “Mă simt altfel. Sunt altfel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *