Povești de decembrie

Bună, dragii mei!

Azi se pregătesc ghetuțele, iar bucuria reîncepe să fie simțită. Bucuria de a fi decembrie!

Îmi doresc să vă ofer și eu motive de a zâmbi și de a vă face să simțiți frumusețea acestei perioade, și cum altfel aș fi putut-o face, dacă nu prin povești?

Luna aceasta vă ofer un cadou special. Vă ofer #povestidedecembrie!

Vor fi o serie de texte scrise cu emoție, având miros de iarnă și gust de frumos. Cuvinte așternute de oameni talentați, pe care eu îi admir și îi citesc cu mare drag.

Poate unii dintre voi vă amintiți că acum câțiva ani am făcut ceva asemănător, am publicat povești scrise de oamenii mei frumoși de decembrie. A fost ceva minunat.

De aceea am ales să ne bucurăm, din nou, citind și zâmbind.

Le mulțumesc celor care mi-au răspuns la rugăminte și abia aștept să ne bucurăm de poveștile lor! Pe toți îi cunoașteți, sunt sigură ?

Pregătiți-vă ghetuțele și sufletele, mâine începe seria Poveștilor de decembrie, sub forma unor minunate guest posturi ❤

P.S. Să vă fie pline ghetuțele de dorințe împlinite!

24 thoughts on “Povești de decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spirala

De sus, din cabina camionului, lumea pare mică și insignifiantă. De multe ori când rulez cu o viteză de siguranță, mă gândesc cum ar fi să calc accelerația până la podea și să merg drept înainte, fără să îmi mai pese. Un Dumnezeu al șoselelor, al lumii întregi. Aș nimici totul în cale și nu […]