Nescrisele mele

Primul produs care scrie o poveste

Am spus-o de multe ori și am să mi-o tot spun. Am o poveste pe care o voi scrie. Încet, în ritmul meu, dar cu siguranță. La început am gândit-o a fi o carte, de unde a și apărut O carte nescrisă. Dar iată că nu a fost să fie așa. Nu spun că nu voi scrie cărți, nu doar o carte, spun că nu e încă momentul potrivit lor. 

Încet, încet, am simțit să fac un pas în spate și să privesc imaginea de ansamblu. A tot ce am creat eu aici în mai bine de 4 ani. Și mi-am dat seama că nu am o voce mea. Că mai mult vorbește cartea mea nescrisă, decât eu, Mona. Deci am decis că trebuie să revin la cârmă. Eu, cea dintotdeauna, Mona Șimon. Și să-mi scriu povestea un pic altfel. 

Primul produs care scrie o poveste. Povestea mea

Sub umbrela O carte nescrisă de Mona Șimon, îmi doresc să apară tot mai multe cărți, produse și instrumente care să scrie o poveste. Am curaj, imaginație și putere de muncă pentru a realiza toate acestea și vă am pe voi ca sursă de inspirație și bucurie! So.. sky is not the limit!

Luna aceasta apare prima mea idee îndrăzneață. După cum v-am zis în newsletter, vă mai țin un pic în suspans, dar doar pentru că vreau să aud: Da! Totul a mers bine, a ieșit de la tipar! Imediat ce primesc această veste, voi da sfoară în țară și vă voi spune toate detaliile! 

Până atunci…vă las un mic filmuleț care să vă facă o idee despre ce va fi 🤩😊

Vă mulțumesc că-mi sunteți!

#ocartenescrisa

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *