Primul produs care scrie o poveste

Am spus-o de multe ori și am să mi-o tot spun. Am o poveste pe care o voi scrie. Încet, în ritmul meu, dar cu siguranță. La început am gândit-o a fi o carte, de unde a și apărut O carte nescrisă. Dar iată că nu a fost să fie așa. Nu spun că nu voi scrie cărți, nu doar o carte, spun că nu e încă momentul potrivit lor. 

Încet, încet, am simțit să fac un pas în spate și să privesc imaginea de ansamblu. A tot ce am creat eu aici în mai bine de 4 ani. Și mi-am dat seama că nu am o voce mea. Că mai mult vorbește cartea mea nescrisă, decât eu, Mona. Deci am decis că trebuie să revin la cârmă. Eu, cea dintotdeauna, Mona Șimon. Și să-mi scriu povestea un pic altfel. 

Primul produs care scrie o poveste. Povestea mea

Sub umbrela O carte nescrisă de Mona Șimon, îmi doresc să apară tot mai multe cărți, produse și instrumente care să scrie o poveste. Am curaj, imaginație și putere de muncă pentru a realiza toate acestea și vă am pe voi ca sursă de inspirație și bucurie! So.. sky is not the limit!

Luna aceasta apare prima mea idee îndrăzneață. După cum v-am zis în newsletter, vă mai țin un pic în suspans, dar doar pentru că vreau să aud: Da! Totul a mers bine, a ieșit de la tipar! Imediat ce primesc această veste, voi da sfoară în țară și vă voi spune toate detaliile! 

Până atunci…vă las un mic filmuleț care să vă facă o idee despre ce va fi 🤩😊

Vă mulțumesc că-mi sunteți!

#ocartenescrisa

Related Posts

13 thoughts on “Primul produs care scrie o poveste

    1. Mulțumesc mult, mult, Potecuță! Sper din tot sufletul să vină cât mai repede! Abia aștept și eu și, Doamne ce sper să vă placă! Te pup!

  1. Fiecare carte nescrisa are ceva atractiv, ce stârneste curiozitatea, ascuns tainic în Suflet, ca o comoara nepretuita, pe care posesorul o pastreaza neîmpartasita, pâna când inima se deschide, asemeni unui boboc de floare, în lumina si caldura razelor de soare, întrupându-se într-o carte plina de cuvinte, simboluri si sentimente interioare, expuse lumii reale si/sau virtuale.
    Mult succes si inspiratie în continuare !
    Sa-ti fie sarbatorile magice, binecuvântate, cu bucurie, pace si fericire încoronate, alaturi de toti cei apropiati de Sufletul tau Frumos, draga Mona !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *