Care este produsul care scrie o poveste despre care v-am tot vorbit?

A sosit ziua cea mare, vorba poetului 🙂 După ce v-am tot vorbit peste tot despre produsul care scrie o poveste, aici pe blog, prin postări pe Facebook și Instagram și mai ales în newsletter-ul săptămânal, iată că a venit momentul să vă zic ce este! Am primit confirmarea că la finalul acestei săptămâni, adică azi sau mâine, va fi gata și foarte curând va putea pleca spre voi. Deci, ce este?

Este o agendă! Agenda nescrisă

Unii dintre voi ați intuit asta deja și m-am bucurat tare! Așadar, da este o agendă pe care am creat-o cu toată bucuria și în care am pus părți din mine. Are și o poveste interesantă, plină de peripeții, amânări, neîmpliniri, decizii luate în ultimul moment, șansă oferită de niște oameni minunați și multe alte detalii, pe care doar cineva care s-a hazardat la a crea ceva de la o simplă idee, le poate înțelege. Însă despre toate acestea vă voi vorbi la un moment viitor.

Azi vreau doar să vă spun, punctual, ce este și ce conține, cu speranța că vă voi stârni interesul și veți alege să o doriți alături de voi.

Ce este?

 • 🌸 Este o agendă la feminin. Gândită, creată și destinată vouă, femeilor.
 • 🌸Este o agendă potrivită fiecărui an. Am ales să nu pun date fixe, ci să ofer 12 luni, din oricare an, în care să se împlinească lucruri.
 • 🌸Poate fi o nouă carte în biblioteca ta. Are dimensiunile și aspectul unei cărți, de aceea, pe lângă ușurința de a o putea purta mereu cu tine, în geantă, poate sta foarte bine și în bibliotecă alături de lecturile tale preferate. Inclusiv după ce va fi completată pentru a o putea lua din când în când să o răsfoiești.
 • 🌸Este locul în care visele tale vor prinde contur. Exact așa cum am pus pe copertă acel proverb despre care v-am mai amintit: Pentru a-ți realiza visele, trebuie mai întâi să te trezești.
 • 🌸Este agenda ta!

Ce conține?

 • 🌸O primă pagină în care îți vei nota visele pe care le vei îndeplini în anul respectiv.
 • 🌸O povestire destinată fiecărei luni. Povestirile Doamnei Mira, dacă vă mai amintiți. Am ales să vă ofer doar un fragment în fiecare lună. Dacă vă va atrage și veți dori să o citiți în totalitate, veți putea scana un cod QR și veți accesa întreaga poveste, aici, pe blog.
 • 🌸O listă în care veți putea trece cărțile citite în acea lună, cu posibilitatea de a le oferi și steluțe, și o rubrică specială pentru cartea lunii.
 • 🌸O secțiune dedicată Împlinirilor: ce ați făcut, ce v-a plăcut cel mai mult și ce v-a inspirat
 • 🌸Gânduri (ne)scrise, pagini pe care le veți completa cu gândurile și visele voastre.
 • 🌸La finalul fiecărei luni am oferit un spațiu în care să vă treceți sărbătoriții lunii respective. Oameni dragi, a căror dată de naștere o știți, dar vă e drag să o notați sau datele pe care vi le sesizează Facebook-ul, însă ați vrea să nu le mai uitați, pentru că și prieteniile online au mare importanță în viața noastră de azi.
 • 🌸 O pată de culoare personalizată, o mandala, pentru fieacare lună, pe care să o colorați după placul sufletului vostru, zâmbind și cu bucurie.

Aceasta este surpriza mea pentru voi. Sper din suflet să vă placă. Aștept cu nerăbdare să fie gata, deja număr orele, nu zilele și să poată porni spre voi. Se va găsi în magazinul virtual al Editurii SIONO, alături de celelalte vise împlinite, antologiile în care apar povestirile mele: Șotron pe zăpadă și Nuanțe de piper și ciocolată

UPDATE: Agenda nescrisă nu mai este disponibilă. Acum lucrez la o nouă ediție, mult îmbunătățită.

Vă aștept cu entuziasm părerea în comentarii!

#monasimon

Sursa și editare imagini: Canva.com

Related Posts

18 thoughts on “Care este produsul care scrie o poveste despre care v-am tot vorbit?

 1. Cu mare bucurie am primit vestea! Multumesc Mona pentru toate lucrurile faine pe care le faci! Ai niste idei absolut minunate care sunt direct pe sufletul nescrisilor. Pupici 😘🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *