Scrisoarea lui Moș Crăciun

Dragă copil de pretutindeni,

Am primit scrisoarea ta și am citit-o cu mare drag. Am pregătit jucăriile, hăinuțele sunt trimise la călcat, pentru a fi totul perfect. Le voi așeza cu mare drag sub brad și am să stau să fur o scurtă clipă, clipa în care încântarea își face loc pe fața ta și sufletul îți zburdă de fericire. Știi, copil frumos, acele clipe îmi oferă mie o viață așa lungă. Le adun cu sfințenie în inima mea, și astfel, an de an pot fi prezent, pot bucura.

Recunosc că ultima ta rugăminte m-a pus un pic în dificultate:”Te rog mult, Moșule, ajută-mă să nu fiu și eu un adult uituc!” Da, copile, adulții sunt niște uituci. Uită să se mai bucure, uită de copilul ce trăiește încă în ei. Dar, cred că după câte am trăit și am văzut, te pot îndruma spre neuitare.

Nu te grăbi mereu!

Oprește-te din goana după timp și fă pauze să privești în jurul tău. Bucură-te de ce vezi!

Păstrează-ți încântarea și entuziasmul la vederea micilor cadouri ale vieții!

Înlocuiește grija umplerii contului din bancă, cu străduința umplerii rezervorului iubirii din sufletul tău și din a celor dragi ție!

Fii ascultător! Ascultă-te pe tine! Ascultă pe cei din jur! Prin ascultare descoperi, cunoști.

Vorbește încet și taci când e cazul. Nu țipa la tine! Ești cuminte și dacă greșești.

Include un pic de joacă în tot ceea ce faci! Experimentează, descoperă, fii încântat! Toată munca ta are rost. Nimic nu e în zadar, când veselia face parte din tine.

Îmbrățisează din iubire cât de des poți! Înlocuiește-ți cheile de la mașină și plasele din mâinile tale, cu mânuțe de copil, cu mâna jumătății tale!

Zâmbește! Râzi! Cu tot sufletul, cu toată inima! Eliberează-te de stresul zilei, simțind binele unui râs cu lacrimi.

Nu trebuie să umpli masa de Crăciun cu foarte multe bunătăți. Ocupă scaunele din jurul ei cu inimi calde, cu oameni dragi!

Crede în mine mereu! Voi exista în fiecare gest făcut din iubire, în ochii fiecărui copil fericit, în fiecare seară când magia înțelegerii se așterne peste o familie împlinită.

Voi exista întotdeauna în tine, copil de pretutindeni rătăcit într-un adult uituc!

Nu uita om mare! Voi aștepta scrisoarea ta în fiecare an. Și în fiecare an îți voi aduce pace și liniște, atâta timp cât nu mă uiți și mă hrănești cu clipe de fericire și de bucurie!

Cu drag,

Moș Crăciun

Sursa foto:santa claus via Pinterest

Related Posts

4 thoughts on “Scrisoarea lui Moș Crăciun

  1. Frumoasa epistola, transmisa copiilor lumii de Mosul cel bun. Câta vreme se vor concepe copiii naturali, în tara si în lume, Mosul va exista, va veni si va oferi nepotilor, doar daruri minunate, bune, ascultându-le si îndeplinidu-le orice rugaciune ! 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=UcOzKwQ3Bnk
    SARBATORI FERICITE, alaturi de toti copiii inocenti din lumea întreaga, draga Mona !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *