S.I.M.T. pentru tine. Jurnal nescris.

Astăzi m-am gândit că e timpul să vă vorbesc un pic despre S.I.M.T. Ce este? Când și unde se întâmplă și de ce simt că e începutul unei călătorii minunate… Toate vi le spun azi, inclusiv vă invit să mi vă alăturați. Să simțim împreună.

Scris, Inspirație și Motivație pentru Tine. S.I.M.T.

simt

S.I.M.T. este ideea mea îndrăzneață. Este un program la care lucrez de puțină vreme, dar care a lucrat în mine de când am luat decizia să mă trezesc din vis și să mi-l îndeplinesc. Exact așa. Am auzit această expresie – Pentru a putea să îți îndeplinești un vis, trebuie mai întâi să te trezești! – într-un episod din podcastul meu preferat și de atunci parcă mi s-a luat un văl de pe privire. M-am trezit!

S.I.M.T. că împreună cu voi această idee se va transforma în bucurie. În bine. În ceea ce trebuie să fie. Te invit să faci parte din prima grupă S.I.M.T.! Să dăm startul împreună!

Cine? Când? Cum?

S.I.M.T. este un program la feminin. Doar pentru noi femeile, pentru voi prietenele mele, pentru tine. Așa l-am simțit din prima clipă. Feminin, delicat, blând. Plin de inspirația și motivația potrivite pentru noi, femeile. Îmi propun să avem un spațiu în care să ne fim. În care să ne bucurăm de noi și să simțim fiecare în felul nostru bucuria unei oaze de liniște, doar a noastră. Simt că aș putea chiar să îl numesc șezătoarea muzelor, deoarece ne vom fi pe rând muză, ne vom inspira și motiva. Vom fi prietene.

S.I.M.T. va începe în 7 ianuarie 2022, pentru voi, deoarece în mine el deja se desfășoară sau mă desfășoară el pe mine de multă vreme. Va dura 7 săptămâni, până în 25 februarie 2022. Nu spun că se va încheia, deoarece știu că vom continua să simțim în continuare.

Până în 7 ianuarie noi ne adunăm, ne cunoaștem și mai bine și ne pregătim să simțim. Pregătesc inclusiv un instrument care ne va fi de mare folos, pe care vi-l voi pune la dispoziție la momentul potrivit.

Scrisul este bucurie, terapie, vindecare. Și este primul pas din S.I.M.T. 

Vom scrie pe teme date sau propuse. Ori vom scrie gânduri pe file de jurnal. Le vom citi cu sufletul sau cu voce tare. Vom decide împreună și vom face doar cum vom simți. Dar vom scrie!

Pe lângă modul în care ne vom inspira una pe alta, îmi propun să aduc în față și femei, cu poveștile lor, demne de a ne fi modele și exemplu. Și nu doar eu, ci și voi. De asemenea vă voi pune la dispoziție orice voi găsi inspirațional și de folos pentru toate. Va fi inspirație, simt asta!

Ce te motivează? Un citat, o carte, un exemplu? O mantră, o meditație sau o rugăciune? Un cântec, o vorbă bună sau o încurajare? Vom afla împreună și ne vom bucura de toate aceste mijloace, care vor avea ca scop motivația noastră.

Atât de simplu. Scris, Inspirație și Motivație pentru Tine!

Mă gândesc să îți spun și unde ne va fi locul de joacă. Șezătoarea noastră. Am creat un Grup pe Facebook unde te invit chiar de acum. Până la sfârșitul anului vă voi pune la dispoziție toate detaliile acestui program. Un program pilot care, iată, începe acum cu tine! Vor fi și activități în neswletter, creat special pentru S.I.M.T., dar toate la timpul lor!

Afară e o zi de toamnă superbă. E soare și culoare. Și e speranță. S.I.M.T. că e bine!

Citesc câteva pagini în fiecare zi, dar nu am terminat încă niciuna din cărțile începute luna aceasta.

Ascult… îmi ascult gândurile. Mă bucur. S.I.M.T.! Te aștept și pe tine! Vii?

⬆Click pe poză și înscrie-te în grup
.
#ocartenescrisa

Sursa și editare imagini: Canva.com

Related Posts

26 thoughts on “S.I.M.T. pentru tine. Jurnal nescris.

  1. Pingback: Simt bucurie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *