Străduța de iluzii la Miercuri descoperim

Sunt Diana, sau așa îmi place să cred… de fapt sunt o iluzie. Îmi place ciocolata – în orice fel. Îmi plac oamenii pozitivi, de la care am ce învăța. Îmi place primăvara. Îmi place verdele. Însă, cel mai mult îmi place să rătăcesc printre cuvinte.

Illusion’s Street

Asta spune Diana despre ea. A omis să zică cât de mult ne place nouă să rătăcim printre cuvintele ei. Să ne plimbăm pe străduța ei de iluzii!

Azi la Miercuri descoperim o cunoaștem pe Diana și Străduța ei de iluzii!

Mă plimb pe Illusion’s street de ceva vreme și vă spun sincer, de fiecare dată am lipit un zâmbet pe față. Diana scrie cu pasiune, cu drag de noi și de cuvânt. De la povești, la recenzii, la recomandări și gânduri de bine trimise înspre cititori.

De fapt, blogul Dianei este unul cu suflet. Este ea. Te îndeamnă mereu să stai la povești, să poposești un minut în plus să vezi ce spun și alții. E un blog viu, animat, care pur și simplu te atrage.

Sunt convinsă că Illusion vă va cuceri și pe voi! Haideți să o descoperim!

Am ales de pe străduță o povestire care mie mi-a plăcut tare mult: Una din nopțile Sofiei (short story). Lectură plăcută!

Sofia, noaptea, nu mai pare atât de estică. O mare de lumini îmbracă toate clădirile în așa fel încât îmi amintește oarecum de Paris și de nopțile în care îi bântuiam străzile pline și-atunci de turiști. Preferatul meu pe-atunci era Cartierul Latin cu străduțele lui strâmte, baruri cochete din care răsuna muzica live, studenți care stăteau pe asfalt în jurul Pantheonului bând bere parcă făcându-le în ciudă celor ce zac acolo: Voltaire, Hugo, Zola, Dumas, Saint-Exupéry și alți monștri sacri făuritori ai lumii pe care o cunoaștem azi…

Însă Sofia are ceva ce nici măcar Parisul… (…) continuarea AICI

Asta a fost Miercuri descoperim de săptămâna aceasta. Sper că v-a plăcut!


Sursa foto: Illusion’s street (facebook și blog)

20 thoughts on “Străduța de iluzii la Miercuri descoperim

  1. Am îndrăgit-o de când am citit-o prima dată şi de atunci, mă plimb pe străduţa ei în fiecare zi, cu drag mult şi cu siguranţa că voi găsi ceva ce îmi va umple sufletul.
    Mulţumesc, Mona! Că ne-ai prezentat-o şi aşa cum ai simţit-o tu!

    1. La fel și eu! Tare bucuroasă am fost când am descoperit-o! Mulțumesc, Potecuță! Vin în vizită pe poteci în seara asta.Că așa prinsă am fost de nici nu mai știu pe unde bântui 🙂 Te pup!

  2. Si eu o citesc si imi place cum scrie. Nu degeaba si ea este sus in topul SuperBlog. Povestea Sofiei din Sofia este atat de intensa, dar usor dureroasa.

  3. Am descoperit-o , destul de târziu, dar de atunci cum am puțin timp liber, dau o fuga și pe străduțele ei, unde e o adevarata plăcere să ratacesti în zori de zi sau târziu după miezul noptii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *