De același autor

Sunt oficial un superblogger

fb_img_1524315182998675059601.jpg

Iată că revin cu un nou articol despre SuperBlog. Competiția s-a încheiat de ceva vreme, gândurile îmi zboară spre cea din toamnă deja.

Aceste rânduri le scriu, deoarece doresc să trec în revistă ce am câștigat în acest concurs. Premiile le-am primit, la timp, sponsorii arătând seriozitate, respectând întocmai regulamentul și condițiile competiției. Mi-am dorit să împărtășesc cu voi și acest aspect, în cazul în care, poate aceste detalii nu vă sunt familiare.

SuperBlog este o mare familie. Sute de bloguri înscrise. Practic, cunoști zeci de oameni, care au o pasiune comună: scrisul. Pe lângă acest mare avantaj, de a îți face o imagine despre blogosfera românească, de a-ți crea relații și prietenii cu persoane din toate colțurile țării, concursul oferă și premii substanțiale,la fiecare probă. Premii în bani și produse.

20180522_1554112081997614.jpg

După cum, deja știți eu am terminat competiția pe podium, ocupând locul 3 și am fost răsplătită cu diploma de Superblogger și suma de 500 de lei.

Am fost norocoasă și am câștigat și la câteva probe.

20180525_0934331948453722.png

Prima dată a fost la proba cu numărul 3, sponsor AIA Proiect-birou de proiectare, cu articolul Profesioniștii păstrează povestea vie. Am luat 99 de puncte și 400 de lei. Nu puteți să vă imaginați ce surprinsă și fericită am fost! Nu am să uit niciodată, fiind practic primii mei bani câștigați din scris 😉

20180525_093612604856322.png
Am fost zece câștigători 🙂

Articolul Un telefon și un domn amabil mi-a asigurat locul doi, la proba cu numărul 9, sponsor E-trad.ro-Primul magazin online de traduceri din România, respectiv suma de 250 de lei.

Farmec, mi-a răsplătit munca de două ori. Datorită articolului Nu uita că ești frumoasă! de la proba 10, am primit un set Gerovital Beauty, fiecare set incluzând 1 ruj, 1 Pudră luminozitate, 1 Mascara Devilash, 1 Pudră compactă mediu. Articolul Cu Fiolè la psihiatru mi-a asigurat locul întâi la proba 16, premiul fiind un set Gerovital Hyaluron C, ce include o apă micelară Gerovital H3 Hyaluron C și 1 cutie de fiole cu acid hialuronic și vitamina C din gama Gerovital H3 Hyaluron C. De asemenea, Farmec, a oferit un premiu suplimentar tuturor finaliștilor, produse pentru protecție solară.

Așadar, a meritat. Mă pot lăuda că pasiunea mea mi-a adus și câștiguri materiale. 🙂

Abia aștept să se dea startul în luna septembrie la o nouă ediție SuperBlog. Îmi lipsește adrenalina. Și pentru mine, această experiență a fost foarte frumoasă și benefică. Pe lângă faptul că simt că am mai crescut un pic, tare mă bucur de noile amiciții legate și de oportunitățile ce îmi apar acum în cale, datorită acestui concurs.

Mulțumesc organizatorilor și sponsorilor.

Mi-a așezat mami premiile,ca pentru poză, așa că era musai să vi le arăt și vouă! 🙂

Colorată, veselă, optimistă și extrem de pasionată; pe numele meu, Mona. Scriitor, Blogger, Coordonator Club de Carte QUARTO, Editor Editura QUARTO. O Nefirească încadrată perfect în Firesc.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *