Vinovatul fără vină. Hashtag an bisect

Când?

Mâine, 1 martie 2020, apare prima probă!

Să nu spuneți că nu v-am zis!

Cum te înscrii?

Patru pași și gata!

Citești regulamentul competiției și pagina Întrebări și răspunsuri. Dacă nu găsești informațiile căutate, poți adresa întrebări  în comentarii pe site-ul competiției, prin e-mail (superblog@swissplan.biz) sau pe Facebook.

Îți anunți participarea la competiție într-un scurt articol pe blogul personal.

Acum că știți toate acestea trebuie să vă spun de ce scriu acest articol. Dacă ați fost foarte prinși cu minunata mea aranjare în pagină, probabil nu ați observat bannerul din dreapta, unde scrie clar care îmi este intenția. Însă, cum știu că voi sunteți absorbiți doar de ceea ce scriu eu, ei bine, vă spun că acum fac pasul doi (amintit mai sus), adică îmi anunț participarea la ediția de Spring SuperBlog 2020!

Organizatorii, Claudia și Albert, au enumerat 20 de motive să participi la Spring SuperBlog 2020 și ne-au provocat și pe noi să amintim câteva. Fără să o mai lungesc, vă las să le descoperiți. 

Nu înainte de a vă mai uimi cu tehnica asta nouă pe care am descoperit-o și să vă invit să apăsați pe butoanele de mai jos și să citiți ce am mai scris despre competiție. Atât în calitate de concurent, cât și ca blogger partener. 

Click! Click! Click! Click!

Motivele pentru care îmi doresc să intru din nou în competiție:

1. Este an bisect

Chiar nu glumesc! Ziua asta în plus m-a dat peste cap. Am avut un pic mai mult timp de gândire și răzgândire. Anul trecut, exact ca anul acesta, în data de 28 februarie eram hotărâtă să nu mai particip. Mi-am luat cu mândrie în primire rolul de blogger partener și am urmărit competiția de pe margine. Cu o singură excepție, o probă pe care am jurizat-o.

Dar, uite cum a 366-a zi vine și mă face să spun #particip! La ce? La o nebunie, la un maraton, la un test de răbdare și de toleranță. La SuperBlog, da! 

Fir-ar el de an bisect (cu hashtag)! E doar vina lui!

2. Am prea mult timp liber

Având în vedere că am prea puține proiecte anul acesta la care lucrez, (vi le-am spus AICI, convingeți-vă singuri despre ce vorbesc), m-am gândit că nu e bine să fiu o pierde-primăvară și trebuie să scriu nonstop, că doar n-o fi mare lucru. Și așa-i stă bine unui scriitor aspirant.

3. Ador să mă dau pe montagne russe!

Pe cuvânt! Ador senzația de amețeală, adrenalina, faptul că țip din toți plămânii, dar nimeni nu pare deranjat că suntem toți la fel de entuziasmați și cu stomacul făcut ghem de emoții (mai ales în zilele de note). Cobor și urc (în clasament), tac și râd (pe grup) sau îmi dau lacrimile (în privat când nu mă vede nimeni) și la final termin alături de toată lumea bucuroasă și gata de petrecere (Gala SuperBlog, unde eu tot visez să ajung într-o zi!).

4. Îmi este dor!

Da, chiar îmi este dor să particip!

Așadar, țineți-mi pumnii! În primul rând să duc competiția până la capăt și, nu în ultimul rând, să fie o provocare frumoasă și să mă distrez!

Canalele mele media

Sursa imaginilor: super-blog.eu

Related Posts

5 thoughts on “Vinovatul fără vină. Hashtag an bisect

    1. Mulțumesc, la fel! Da, e mult mai fain să participi. Sper să reușesc să scriu la toate probele. Vedem. Am în plan să mă simt bine, să nu mă stresez ??

  1. Succes deplin îti dosesc, din toata inima, draga Mona ! Esti o scriitoare de povesti, desavârsita ! Muza sa-ti fie mereu favorabila !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *