Astăzi îmi ține de cald bucuria. Mi se mai întâmplă mie astfel de stări, în care gândurile negre îmi zboară și mă las pradă doar unei senzații de bine. Azi sunt bucuroasă. Da! Chiar sunt!

Au sosit cărțile SIONO!

Am primit zeci de mesaje referitoare la Călătoria mea și felul în care a fost primită, citită și simțită și asta m-a emoționat peste măsură.

Vă las aici un fragment, în cazul în care nu ați comandat antologia, poate vă determin să o faceți 🙂

cartile

Scoate perna roșie și o pune pe scaunul gol din fața ei. Trenul merge, merge necontenit.

Compartimentul e slab luminat. Un bec de veghe arde deasupra ușii, însă nu are mare putere. Adela se uită pe geam și parcă zâmbește. Gândurile încep să i se încălzească. Bucăți din ce în ce mai mari i se desprind și cad pe pernă. Ecoul lor ricoșează și rupe tăcerea.

-Călătoria asta e mai ușor de suportat în anii în care ninge, nu-i așa? Are zăpada ceva magic în ea. Un fel de calm netulburat, nu crezi?

Perna tace. Doar trenul huruie, huruie necontenit.

-Da, îmi place zăpada. Mi-a plăcut dintotdeauna. Când eram mică mă uitam la norii din care ea cădea mărunt și îmi imaginam cum ar fi să pot să văd dincolo de ei. Să îmi bag capul prin ei, ca prin gulerul unui pulovăr mare și pufos, și să privesc peste.

Ce o fi oare dincolo? mă întrebam. Dar nu căutam un dincolo anume. Nu! Eram doar curioasă ce e în cealaltă parte. Ca și cum m-aș fi uitat peste un gard înalt în curtea vecinilor. Ce minunat sentiment e curiozitatea! Îți amintești? Cum era să fii atât de curios, încât să crezi că poți să te îmbraci cu norii?

Mă gândesc  să vă reamintesc că la sfârșitul acestei săptămâni veți putea comanda Agenda nescrisă, primul produs care scrie o poveste, ideea mea îndrăzneață, visul meu împlinit. Și sper să vă bucure la fel de mult ca pe mine!

Ce este Agenda nescrisă?

  • 🌸 Este o agendă la feminin. Gândită, creată și destinată vouă, femeilor.
  • 🌸Este o agendă potrivită fiecărui an. Am ales să nu pun date fixe, ci să ofer 12 luni, din oricare an, în care să se împlinească lucruri.
  • 🌸Poate fi o nouă carte în biblioteca ta. Are dimensiunile și aspectul unei cărți, de aceea, pe lângă ușurința de a o putea purta mereu cu tine, în geantă, poate sta foarte bine și în bibliotecă alături de lecturile tale preferate. Inclusiv după ce va fi completată pentru a o putea lua din când în când să o răsfoiești.
  • 🌸Este locul în care visele tale vor prinde contur. Exact așa cum am pus pe copertă acel proverb despre care v-am mai amintit: Pentru a-ți realiza visele, trebuie mai întâi să te trezești.
  • 🌸Este agenda ta!

Afară e încă verde și toamnă târzie. Covor de frunze muticolore care îmi amintesc de atât de multe lucruri, încât închid ochii de dor și zâmbesc de drag.

De citit, citesc titlurile acestor cărți SIONO, noi în biblioteca mea. Au venit împreună cu cele două volume ale antologiei și abia aștept să le descopăr! 

Ascult un curs pe care mi l-am achiziționat zilele acestea și îmi fac un plan strategic pentru anul viitor. Da, deja am început! Deoarece vreau să continui să îmi scriu povestea și să o fac una demnă de povestit!

Dă click pe poză și comandă cartea
#monasimon

Related Posts

7 thoughts on “Jurnal nescris. Au sosit cărțile SIONO

    1. Îmi plac foarte mult cărțile de la Editura SIONO, ți le recomand cu drag. Te îmbrățișez și eu și îți mulțumesc pentru semnul lăsat. 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *