De fiecare dată când aleg să spun o poveste mă gândesc cum să încep. Contează începutul. În orice. Primul cuvânt, prima pagină, prima impresie. De data aceasta am simțit că trebuie să fac alfel. Mi-am imaginat că am o cutiuță de bijuterii muzicală pe care atunci când o deschid, pe lângă acorduri se aud și cuvintele mele încă nescrise.

Deci am ales să las notele muzicale să le scrie. Să se așeze fiecare pe portativ, în timp ce eu vă povestesc despre femeile prețioase din viața mea și cum aș vrea să le ofer un strop de bucurie și să le pun în valoare frumusețea naturală.

Dați play, iar când începe melodia ascultați, simțiți, citiți...

Fryderyk Chopin – Souvenir de Paganini, Luigi Cordova pian, royalty free audio

INDIRA. Te invit în lumea autentică și plină de personalitate a bijuteriilor. Lumea Indira...

O femeie dragă mie are obiceiul să spună: în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică, iar în jurul fiecărei femei puternice stau alte femei puternice. Le am și eu. Și datorită lor pot spera că sunt și eu la fel, pot crede că pot.

Sunt cele cu care mi-am împletit ideile și trăirile. Cele care m-au mângâiat cu zâmbetele lor aprobatoare sau m-au țintuit cu priviri pline de dojana meritată cu prisosință. Dar mai ales sunt cele care mă sprijină de când îmi este cel mai bine și nu mă sună doar când îmi e rău. 

Sunt prietene și suflet. Sunt hohote de clipe și îmbrățișări de apeluri la orice oră din zi sau noapte. Sunt amânări înțelese și revederi promise. Dar știu că ele sunt. Ele îmi sunt. Și și ele se știu. Și se vor regăsi pe rând, simțindu-mi emoția și bucuria.

Lor le ofer în dar un mulțumesc ambalat în frumusețe. În autenticitate și unicitate. În bijuterii perfecte.

Întoarce-mă

Deși însemnătatea acestei pietre variază puțin de la o cultură la alta, ea este adesea asociată cu blândețea, iubirea și natura feminină. Culoarea liniștitoare a acestei pietre o face ideală pentru a fi purtată zi de zi. Nuanța sa relativ rece de roz poate fi pusă cel mai bine în valoare de alte culori reci. Ținute ce includ griul deschis, albul și chiar și nuanțe de roz vor crea un look elegant și de efect. Arătând astfel, cu siguranță vei obține acel plus de încredere pentru a duce la bun sfârșit orice provocare. (Sursa: indira.ro)

Cuarțul meu roz. Tu ești însăși blândețea, iubirea și feminitatea. Relația noastră este un întreg, un tot care mă întregește și fără de care nu aș fi putut vreodată deveni. Ție ți-aș alege un inel din colecția de inele cu pietre naturale. Unul care să îți pună mâna în valoare. Mâinile care m-au mângâiat, de care m-am ținut și pe care le sărut cu recunoștință.

Și aș vrea să îți văd sclipirea de zână din ochi, când vei citi pe felicitarea cadou următoarele cuvinte: Mi-ai făcut loc la început în gândul tău. Apoi am încăput în corpul tău, pe urmă în căușul palmei tale. M-ai luat apoi în brațe și m-ai ocrotit învelindu-mă cu iubire. M-ai pus în suflet de la început și mă păstrezi acolo mereu. M-ai învățat să fac același lucru. Datorită ție sunt, datorită felului cum ești și ai fost, eu am învățat să fiu. Îți mulțumesc! 

bijuterii

Tu cea care îmi dai speranță. Ție ți-aș mulțumi cu mii de reușite și dovezi de ai avut dreptate. Îmi ești surpriză și confort. Bucată de munte ce înoată în marea mea de îndoieli. Iar când mă gândesc la minunea care devine acum în tine, aș zbura pentru a te putea strânge în brațe și a-ți șopti la ureche că totul va fi bine.

Ție și minunii tale v-aș oferi câte o pereche de cercei din argint. Fluturi care să vă poarte în zbor prin culoare. Care atunci când se vor uni, voi fiind prinse într-o strângere în brațe, să își spună povești despre câmpuri de flori și ceruri senine. Despre voi două împreună, mereu în inima mea. 

Bijuterii pentru o viață!

Întoarce-mă

Atunci când porți o bijuterie cu Piatra Lunii te simți cu adevărat magică. Odată aflată în mâinile tale, nu îți vei putea lua ochii de la această bucățică de lună, ce pare a fi adusă de zâne. Piatra Lunii este o alegere subtilă pentru bijuterii, spre deosebire de alte pietre ceva mai îndrăznețe. Cu toate acestea, frumusețea ei nu are de suferit. Dimpotrivă, ea este accentuată de culoarea pală, alburie. Un lucru obișnuit pentru Piatra Lunii dar neobișnuit pentru noi este faptul că incluziunile în această piatră sunt, de fapt, un semn bun! Mici semne, ce la prima vedere par a fi defecte, se găsesc în mod natural în interiorul oricărei pietre. Toate acestea ne arată că bijuteria noastră are o piatră naturală, care nu a fost fabricată sau manipulată de om în vreun fel. (Sursa: indira.ro)

Piatra lunii. O rază de gheață a lunii, prinsă în interiorul unei pietre. Exact așa ești pentru o lume întreagă. Până ce ne topești cu puterea ta și ne devii o lume întreagă. Tu cea care mi-ai trăit amintirile. Cu tine sunt copil și tânără mereu. Cu tine râd până ce ne înecăm cu lacrimi și pe urmă le lăsăm pe cele adevărate să ne spele inima. Tu, atât de perfectă în imperfecțiunea ta. 

Ție îți ofer mai multe bijuterii de argint de calitate și te las să alegi care ți se potrivesc. Pentru că te cunosc și știu că tu ești femeia care decide mereu pentru ea dintre noi. Nu m-aș mira să ignori propunerile mele și să preferi să porți doar o brățară de picior! Dar te ador pentru asta!

Și iată cum ultimele acorduri aleargă pe claviatură și cuvintele de încheiere se iau după ele, încercând să le prindă. Încercând să fie la fel de exacte. Să încheie povestea într-un dolcissimo perfect.

Dar până la ultima notă, întregul mă îndeamnă să mă întorc pentru câteva clipe acasă și să îmi bucur adolescenta, care am fost, cu un cadou la care a visat ani la rând. Să îi înfrumusețez pumnul încleștat cu un inel Boho Chic.

Și savurând un zâmbet de împlinire, să las femeia care am devenit să se bucure de o experiență unică, delectându-se cu imagini cu bijuteriile perfecte, bijuterii pentru fiecare zi, în timp ce ultimul acord scrie: INDIRA, bijuterii pentru o viață.

#ocartenescrisa

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Sursa imagini: indira.ro și pagina de Facebook Indira

Editare personală cu canva.com

Related Posts

12 thoughts on “Bijuterii pe portativ

    1. Mă bucur enorm că l-ai citit cu sunet și l-ai simțit ❤ Și că te-a bucurat. Te îmbrățișez 🤗

    1. Mulțumesc, Almona! Mă bucur mult că ți-a fost bucurie! Și eu mă bucur că îmi ești. Te îmbrățișez!

  1. Mona, Mona….. aici nu sunt cuvinte, sunt emoții și ele vorbesc cel mai bine, iar atmosfera lirică este minunată, de fapt este sublimă! Mulțumesc pentru că m-ai scos din starea conversațiilor anterioare

    1. Mă bucur enorm că te-a mângâiat! Cred cu tot sufletul că asta e una din menirile cuvintelor și a notelor muzicale: să bucure, să mângâie, să transmită. Te îmbrățișez tare, tare! ❤🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *