Realizări. Mulțumiri. Schimbări

Cum a fost acest an? În jurul  meu au început să apară răspunsuri la această întrebare. Pentru unii a fost bun, pentru alții mai puțin și un număr destul de mare, prea mare, l-au numit unul dintre cei mai grei ani din ultima vreme.

Eu am decis să îl împart în trei. Cam așa cum a făcut el cu mine. 

 • Realizări pentru toate zilele în care m-am ambiționat să fac ceea ce îmi place, să continui să muncesc, chiar dacă nu am reușit până acum tot ce mi-am propus când am pornit pe acest drum.
 • Mulțumiri pentru oamenii care mi-au mai luminat singurătatea, cel puțin cu o vorbă bună.
 • Schimbări  pentru că așa simt eu că e bine.

Realizări

🔖Locul unde mai trăia ziua

Anul trecut visam că 2021 va fi anul în care Locul unde mai trăia ziua va vedea lumina tiparului. Nu a fost să fie așa. Din contră. A fost anul în care am luat-o de la capăt. A treia oară. Am reluat scrierea cărții mele nescrise de la primul cuvânt. Acum știu că va fi gata. Este aproape gata. Iar asta este cea mai mare realizare! 

🔖Agenda nescrisă 

Produsul care scrie o poveste, ideea mea îndrăzneață! Ce frumoasă poveste a scris! Tot ce i s-a întâmplat, modul cum a fost primită și, sper eu, felul în care va fi de folos tuturor femeilor care au ales să o aibă alături în anul care stă să înceapă, totul m-a copleșit! Recunosc, nu am fost pregătită ca în câteva zile zeci și zeci de exemplare să pornească pe drumul lor. Dar m-am bucurat nespus!

Îmi doresc ca Agenda nescrisă să se transforme într-un obicei anual al nostru, femeile din comunitatea monasimon.ro Așa să fie! Am zis!

⭐ O puteți găsi acum și pe Goodreads. Adică AICI. Dacă vă este bucurie puteți să îi dați acolo steluțe. Vă mulțumesc!⭐

🔖 Newsletter săptămânal

Nescrisa săptămânală de vineri. Un proiect pe care mi l-am dorit de multă vreme, însă nu știam de unde să pornesc. Nici cu ce, nici cum. A urmat pe urmă procesul de a pune în practică viziunea și a îmi găsi o voce a mea. Încă sunt în acest proces, încă se desfășoară în mintea mea, în fiecare mail pe care vi-l trimit, de fiecare dată, practic, când mă așez în fața laptopului pentru a pregăti următorul newsletter.

Dar totul are sens în sfârșit. E un alt sentiment să știi că te adresezi unor persoane reale, unor persoane care reacționează la ce spui tu acolo, care îți validează munca prin simplul gest de a deschide mailul primit de la tine și de a-l citi.

Am decis că acest format ni se potrivește. Și mie, dar și vouă. Nu e bătut în cuie, poate îl voi mai modifica pe parcurs, dar nu din temelii. 

Așadar, rămân cu trei mari categorii, pe lângă restul conținutului, care ați văzut că diferă în funcție de ce anume vreau să vă transmit și care va cuprinde mereu principalul meu mesaj (în)spre voi.

Articole de pe monasimon.ro, pe care sper să vă facă plăcere să le citiți. Uneori nu scriu nimic nou într-o săptămână. Atunci vă ofer pentru lectură o povestire publicată mai demult, dar pe care poate nu o știți.

Aici găsiți cele mai recente promoții de pe site-urile cu și despre cărți. Reduceri sau oferte care vă pot fi de interes.

Linkurile pe care vi le pun în această categorie sunt linkuri de afiliat. Ceea ce înseamnă că dacă alegeți să le accesați și să vă cumpărați ceva, pornind de la aceste linkuri, eu voi primi un mic comision. Prețul este neschimbat pentru voi. E doar o alegere pe care o puteți face pentru a mă susține. Vă mulțumesc!

O imagine care să vă facă să zâmbiți. Ca de exemplu:

Pentru că îmi place să închideți newsletter-ul de la mine zâmbind. 😊

Profit să vă invit din nou în comunitatea mea și sper să vă savurați diminețile de vineri cu nescrisa săptămânală, cu newsletter-ul de la mine.

.

🔖 Antologia SIONO

Am avut onoarea din nou să mă număr printre autorii Antologiei SIONO. Două volume gemene, de data aceasta ninse cu povești de iarnă, au pornit spre cititori în luna noiembrie a acestui an. Povestirea mea – Călătoria – se găsește în volumul Șotron pe zăpadă. Let it snow. Sora ei poartă numele de Litere pe fulgi de nea. Break the ice.

Mulțumiri

Anul acesta am învățat una dintre cele mai de preț lecții din viața mea. Dar și una dintre cele mai dureroase. Să las oamenii să plece.

E dreptul și alegerea lor. Aș minți să spun că nu m-au durut promisiuni încălcate de prieteni vechi, sentimentul că nu mai fac parte din viața oamenilor la care țin cu adevărat și că nu este vreo dovadă de răutate, ci doar un firesc în care, de data aceasta, mă încadrez un pic mai greu. Însă mă strădui să accept și să merg mai departe.

Am o mână de oameni cărora vreau să le mulțumesc în mod special pentru tot ce au făcut pentru mine anul acesta! Mi-au dat forță, încredere, mi-au fost salvare și reazăm. Pentru că eu chiar nu pot trăi singură. Iubesc oamenii și am nevoie de ei. Aici nu vorbesc despre familia apropiată. Că de n-ar fi ei, eu nu aș exista. Ei se știu. Ei știu.

🙏 Ani, Mirela și Laura

Nu știu cât de conștiente sunteți de cât bine mi-a făcut să vă am alături anul acesta și să vă știu alături de mine! Mi-ați fost salvare și speranță. Voi nu ați plecat.

Vă mulțumesc!

🙏Marina și Salo

Discuțiile cu voi mă țin ancorată în Firesc și îmi sunt evadarea cea mai blândă și mai potrivită. 

Vă mulțumesc!

🙏 Fetele de pe grupul Dianei

Diana îți mulțumesc că ai creat și ne oferi un loc atât de acasă, unde ne putem simți în largul nostru și în care acest mare online capătă forma unor oameni care se respectă și se sprijină reciproc. Fetelor, vă știți voi, vă mulțumesc că mi-ați fost atât de aproape în acest an. Sper să ne tot fim, pentru că mi-e tare drag de fiecare și de discuțiile pe care le avem, de sprijinul pe care ni-l oferim și de încurajările care ne vin exact la momentul potrivit.

Vă mulțumesc!

🙏 Ela E.H.

Draga mea Ela, oare ție cum să îți mulțumesc? Sper să ne rămânem. Este o bucurie prietenia ta. Încurajările tale, orele petrecute la telefon, scrisul nostru, of! Nu am cuvinte să îți spun cât de mult m-ai ajutat. Îți mulțumesc!

Mirela-Carmen Stancu

Mirela îți mulțumesc că ai crezut în mine și pentru tot! Este o onoare și o mândrie să fac parte din echipa Editurii QUARTO

Îți mulțumesc!

Em Sava și echipa Editurii SIONO

Em îți mulțumesc pentru prietenie și pentru ajutor! Alături de colegii tăi de la editură ați făcut posibil visul meu, ideea mea îndrăzneață. Agenda nescrisă este acum alături de atâtea suflete, datorită vouă.

Vă mulțumesc!

Voi toți – comunitatea monasimon.ro

Fără voi nimic nu ar avea sens. Nimic din ceea ce fac în mica mea lume, lumea monasimon.ro. Vă mulțumesc pentru încă un an în care mi-ați fost alături! Pentru că credeți în mine, pentru că acționați și reacționați, pentru că mă primiți lângă voi în fiecare zi.

Mă înclin! Vă mulțumesc!

Schimbări

💥Anul care vine mă voi concentra foarte mult pe scris și pe publicat. Am început deja și procesul de rebranding, O carte nescrisă este scrisă, deci vreau cumva să trec natural și înspre numele meu de autor Mona Șimon. Rămân O carte nescrisă, dar O carte nescrisă de Mona Șimon

💥 Pagina de Facebook a blogului va trece pe locul secund. Atenția și intenția mea va fi către newsletter ( kind reminder de abonare 😉😊  ). În fiecare vineri la 7 dimineața – din ianuarie se va întâmpla asta indiferent de fusul orar din zona în care locuiți – nescrisa mea vă va poposi în inbox.

De asemenea vă invit să îmi fiți și pe Instagram. Cu siguranță voi fi mult mai prezentă decât pe Facebook, unde mă veți găsi cel mai des pe profilul personal și în stories.

💥 Site-ul ocartenescrisa.ro nu va mai fi activ și nu voi mai scrie așa-zisele recenzii. Voi spune câteva cuvinte despre cărțile citite la rubrica Ce citesc din newsletter și în albumul dedicat pe profilul personal de pe Facebook. Voi scrie despre cărți, dacă voi considera că am ceva de spus, dar nu le voi mai face o cronică detaliată.

Realizări. Mulțumiri. Schimbări este ultimul articol pe care îl scriu pe monasimon.ro în acest an. Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru că îmi sunteți și pentru toată bucuria pe care mi-ați oferit-o în 2021! 

Vă doresc un An nou cum vi-l doriți! Să fim sănătoși să îl putem primi în viața noastră și să îl umplem de amintiri care să ne facă să zâmbim de drag!

An Nou Fericit! Cu Sorcova vin vineri pe mail 😉😃

#monasimon

Sursa și editare imagini: Canva.com

Related Posts

21 thoughts on “Realizări. Mulțumiri. Schimbări

 1. Mă bucur sincer că te cunosc, ești un om rar, de o căldură si de o bunătate sincere. Te citesc cu drag, cu inima, așa cum si tu scrii pentru noi. ❤️ Îți doresc un an minunat, cu sănătate și împliniri înfinite!🤗

  1. Dana dragă tu îmi ești bucurie și, din păcate, nu te-am răsplătit niciodată cum se cuvine. Dar te rog să mă crezi că te respect și îți sunt mereu ❤ Te îmbrățișez 🤗

 2. Felicitări pentru tot ce ai reușit, draga mea! Abia aștept să încep anul cu agenda nescrisă, știu bine ce o să scriu în ea. Aștept cu nerăbdare fiecare newsletter, dar mai mult aștept Locul unde mai trăia ziua! Și eu vreau să îți mulțumesc pentru că îmi ești, pentru că mă aduci cu picioarele pe pământ, pentru că îmi bucuri sufletul cu ce scrii! Un 2022 magic! ❤️

  1. Diana, știi ❤ E o încântare și o bucurie să știu că Agenda îți va fi alături, iar cartea va pleca în lume și eu mă voi simți atât de mică… sper să vă placă. Sper…
   Te îmbrățișez, draga mea și îți mulțumesc mult! ❤

   1. Cartea ta sigur o să ne placă, cel puțin eu o voi adora! De fapt, nici nu știu de ce am folosit forma de viitor a verbului, o ador deja! Și eu te îmbrățișez, draga mea! Sper să avem ocazia de a ne vedea, în România, în Franța, pe unde ne-om prinde.❤️

 3. Felicitări pentru toate cele pe care le-ai făcut! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că îmi ești aproape chiar dacă ne cunoaștem doar virtual și ne despart mii de kilometri.
  Îți mulțumesc pentru agendă în care nu știu încă ce voi scrie, dar cu siguranță va ști ea să mă tragă de mânecă atunci când va fi cazul.
  Mult succes în tot ceea ce faci și să ne fim aproape și anii ce vin!

  1. Și eu mă bucur enorm că ne suntem. Viața poate nu ne-ar fi alăturat, pentru că nu am fi știut să îi permitem, dar iată că a decis pentru noi, și, vai cât îi sunt de recunoscătoare pentru asta!
   Te îmbrățișez, Almona dragă ❤❤❤

 4. Ești o bucurie, Mona. Un talent monumental pe care îl aștept desfășurat asa cum se cuvine în carte. Doamne, abia o aștept! Sa fii sănătoasă și sa ți vâre Dumnezeu și viața bucurii în inimă la tot pasul! Te îmbrățișez. Un 2022 cum ți-l dorești, cum îl meriți! ❤️🤗

  1. Îți mulțumesc din suflet, Mirela! În special pentru acel mesaj care mi-a dat putere, mai mult decât vei ști vreodată ❤ Îți doresc și ție tot binele din lume și un An nou plin de iubire, primită și dăruită! Te îmbrățișez 🤗

 5. Felicitări pentru tot ce ai realizat, Mona!
  Şi îţi mulţumesc pentru tot frumosul pe care ni-l oferi. Pentru emoţie şi pentru zâmbetul cald primit sub formă de mail. Mă bucură fiecare astfel de mail, e ca un răsfăţ de dimineaţă. Şi îţi mulţumesc încă o dată şi abia aştept să-l primesc pe următorul!
  Să-ţi fie bun, bun tare, anul ce vine! Să-ţi fie cu împliniri şi bucurii multe!

  1. Mă bucur tare mult, Potecuţă! Sunt atât de mândră și de fericită că îmi ești! Ești omul meu bucurie și poezie. Poate scoatem cărțile împreună, în același an, ce spui? Tu vers, eu cuvânt ❤🤍
   Un An nou plin de bucuria lumii, de bine și de tot ce ai nevoie tu, chiar dacă știi sau nu 🤗 Te îmbrățișez!

 6. Un An Nou cu bucurii, Mona! Mă bucur că ne suntem aproape prin spirit. Amprentate geografic cu Ardealul istoric, cu litera scrisă, cu gândul, cu zborul imaginației… Te îmbrățișez cu tot dragul și aștept cu drag să te citesc și pe cartea care va purta semnătura ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *