Jurnal nescris. O pagină oarecare

Astăzi mi-am dat seama că nu am mai adăugat de ceva vreme o pagină la jurnalul nescris. Nu am mai avut ce spune sau pur și simplu am simțit să tac. Nu știu nici eu foarte bine. Sau, poate m-am gândit doar că oricum pe cine ar interesa ce am eu de spus aici?

Nu s-a întâmplat mare lucru de când am lipsit. A fost doar viață strecurată printre gânduri. Uneori chiar asta am impresia. Că singurul lucru pe care îl facem e să ne pierdem în visare. Să ne lăsăm pradă gândurilor și viața e doar ceva care apare și dispare pe nesimțite.

Nimic spectaculos, doar dacă o facem noi să pară așa. Dacă ne rezemăm pe un gând mai altfel, unul care ne îndeamnă să credem că totul contează, că totul are un sens. Și ne tot învârtim în cercul căutării lui, până ce fără să realizăm nu mai avem pe ce ne sprijini. Mintea ni se golește de zumzetul neîncetat, toate semnele de întrebare își iau zborul și ne terminăm. Traiul, gândul, existența.

Afară e atmosferă de sărbătoare, iar asta mă bucură. Luminile, podoabele, copiii cu nasul roșu abia zărit de sub fulare, oameni încărcați cu plase pline de cadouri, brazii împodobiți, toate mă fac să zburd și să pun pauză gândurilor. Să trăiesc! Să mă bucur! Iubesc această perioadă, mi-ar plăcea să o prelungesc cât mai mult!

Mă gândesc să vă spun că am o surpriză pentru voi. V-am pregătit șapte gânduri de poveste. De mâine până în Ajunul Crăciunului. Sper să vă placă și adunate să vă fie unul dintre cadourile pe care le veți avea sub brad. Să vă fie bucurie!

CitescASTA și încă nu m-a prins. Nu este o carte pe care aș fi ales-o, nici nu i-am dat atenție până acum, dar am primit-o drept provocare pe un grup de carte și profit cu această ocazie să ies din zona mea de confort. Cine știe, poate chiar îmi va plăcea…

De asemenea, recitesc ASTA pentru că pur și simplu este o carte pe care o ador!

AscultASTA și plâng scriindu-mi nescrisele…


Dă click și frumusețea îți va fi livrată! Meriți!

*linkurile din articol, folosite ca îndemn de achiziționare a cărților sau a produselor, sunt linkuri de afiliere. Asta însemnând că eu primesc un comision dacă alegeți să cumpărați o carte folosind aceste linkuri. Prețul este neschimbat pentru voi, doar că pe mine mă ajutați printr-o simplă alegere să obțin mici comisioane la vânzare.

Photo by Danielle MacInnes on Unsplash

3 thoughts on “Jurnal nescris. O pagină oarecare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *