Astăzi…e zâmbet și drag în inima mea. E despre amintiri și iubire necondiționată. E acea zi care ar fi putut începe cu un a fost odată. Sau pur și simplu cu o întrebare de genul mai ții minte ori îți amintești când. Da, așa e azi la mine-n suflet.

Pentru că știu exact ziua în care am mers să-mi aleg un suflețel să-mi fie alături. Un mic ghemotoc de blană, care mieunând și tremurând din toate încheieturile s-a apropiat cu boticul de mine și nu m-a mai părăsit niciodată. Azi îmi amintesc, mereu nu uit. Nu-l uit. Un motănel care mi-a făcut viața colorată și mi-a oferit zâmbete făcute ghem să mă joc cu ele oricând.

Azi e doar în amintire, dar e tot aici cu mine. Și, știi? Sunt fericită. Fericită că nu am uitat cum e să ai lângă tine o inimă caldă, o iubire fără margini. Că a fost odată.

Așa că azi e zâmbet și drag în inima mea, pentru că m-am hotărât să mă las aleasă de un nou animăluț pe care să am privilegiu de a-l iubi și crește.

Și l-am ales pe Cezar!

https://www.instagram.com/p/B2e_qqaoTme/?utm_source=ig_web_copy_link

Afară…e tot toamnă. Și curtea e plină de jucării și bețe aruncate la întâmplare. De urme de pași și hohote de râs a doi copii fericiți să se joace cu cățelul lor. Iarba ar trebui cosită, alunele adunate, dar toate încremenesc în amânare. E prea bine și prea toamnă…

CitescASTA și ASTA. Nu m-am putut hotărî pe care să o încep mai întâi. Mai bine le citesc pe amândouă și poate voi mai alege ceva. Sau poate le voi termina prima dată pe acestea. Voi vedea.

AscultASTA și îmi las doar visul să vorbească. Eu tac.

Mă gândesc…că e bine. Că astăzi e zâmbet și drag în inima mea. Și că trebuie să scriu mai mult, mai des, mai bine…


Poze nescrise puteți vedea pe contul meu de Instagram 🙂

*linkurile din articol, folosite ca îndemn de achiziționare a cărților sau a produselor, sunt linkuri de afiliere. Asta însemnând că eu primesc un comision dacă alegeți să cumpărați o carte folosind aceste linkuri. Prețul este neschimbat pentru voi, doar că pe mine mă ajutați printr-o simplă alegere să obțin mici comisioane la vânzare.

Related Posts

One thought on “Jurnal nescris. Pagina trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *